dijous, d’octubre 21, 2010

ROVELLONADA

Els Abad-Freixa Diaz, aquest dumenge, també vem anar a buscar bolets, en el document gràfic adjunt, en veureu el testimoni, la troballa va ser guiada i tot, a base de rovelló com es pot comprobar. També vem trobar algún rossinyol 2 o3 peus de rata i 1 llenega blanca. No cal dir que els vem fer a la brasa i ens els vem menjar tots per dinar. I.........a on els hem trobat, us preguntareu, doncs ja us responc...........al bosc!!!!!!

dimecres, d’octubre 20, 2010

ELS PRIMERS BOLETS DELS FREIXA

El finde del 16-17 d'octubre la titi Montse ha estat a CAN PICA al MONTNEGRE aprop de Tordera... va fer un curs de micologia va trobar, ella soleta, el seu primer ou de reig aqui us deixem unes fotos perquè feu salibera... Mare de Deu senyor.... quina boletada més maca... a part dels ous de reig, doncs vàrem trobar rovellons, ceps, llanegue, trompetes, rusinyols, llengua de bou, cua de cavall....uis vamos la tira tira tira alli va un ejemplo solo dels ous de reig espero que us agradi.

divendres, d’octubre 15, 2010

BONES FORMES

El Jan Abad, en un partit davant l'etern rival. El nano, sua la samarreta, està agafant les formes de Cal Abad o de Cal Freixa? Calli vosté parli vosté.

dijous, d’octubre 07, 2010

AVIAT FAREM 4 anys de Block DelsFreixa

El proxim dia 24 de Octubre ferem cuatre anys de existencia del Block DelsFreixa. No se si eu tingut paciencia de veure tot seguit akest blog desde fa cuatre anys pero us dic que es una maravella. Fes el ejercici un dia que tinguis temps de veure seguit els cuatre anys i et dunaras un cop de cap pensan les coses que en passat i tenim ja registrades historicament.
Vius, morts, retratus de tots, festes, chipotis, acudits, .... en fi la historia de la nostre familia. Nois gracies per tots els que eu col. laborat. Segurament de qui un any tindre que donar el relleu als mes joves per que seguexin aquesta tasca. De nou gracies a tothom.

Aquesta va ser la segona entrada del Block dels Freixa un 25 de Octubre de ara fa cuatre anys.

PD: M´agraderia cel. lebra aquest cuart aniversari revent moltes coses retratus i noticies de tothom gracies.

EL PRIMER ANY


Aqui tenim el primer any del OrioletFrancesquet. a la seua casa de la Belguique.
Per molts anys.

EL GUGU SANTI I EL GUGU ORIOLFRANCESCO


Ma quina parelle de "gugus", qui sap si un li pasara al altre aixo del stick, el temps dira ara ja es veu bona quimica. Apa "que sigan así".

dimarts, d’octubre 05, 2010

EL CHIPOTI DEL RAMONET A LES AMERIQUES


El Ramonet participará el proxim 12 de Octubre a un Congress gastronomic a les Ameriques que li diuen. "Los alimentos el tesoro de América". Ademes del llibre del congres a on parla de la gatronomia catalana que te que veure amb el vi a tingut que fer cuatre plats aqui us posem els retratus. Les fotos son de categoria fetes per un profesional del retratu frances. Els plats son
  • La Dorada de riu amazonic amb llit de viblanc i seva dolca.
  • Las Fabes a la catalana.
  • La fideua.
  • Pa amb vi i sucre
El porro de la foto el vem mel regala el Fontxo cuan vaig esta a Terrassa per Febrer el varem compra a la Rasa.