dimarts, de novembre 30, 2010

A ON ESTA LA MONTSE?


On esta la Montse?
Pista: Es una muntanyeta que està al Maresme Es mol xula perk hi ha pesebres, si veu el mar i el Montseny. Botella de Dubois qui u endivini.

dilluns, de novembre 29, 2010

EL MADRIZ PER TERRA I EL BARCA AL CEL

UN COP MES EL BARCA LI A DONAT LA MANITA AL MADRIZ.
I EL XAVI VA FER EL GOL AMB LES BOTES DEL ATLETIC

divendres, de novembre 26, 2010

MES DE ELECIONES


L’altre dia em vagi trobar a la millor candidata a la presidència de la Generalitat, ni Laporta, ni Montilla, ni Benach, ni Camacho, ni Mas, ni Menos vota a:

C A R M E N D E M A I R E N A Guapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quin panorama………………………………. Parli voste calli voste !!!!

dimarts, de novembre 23, 2010

La CAMPANYA ELECTORAL ARRIVA TAMBE AL BLOG



El Laporta i la seua cadidatura a arrivat hasta el ATCH i alguns Freixa han saludat al canditat de la Independencia de Catalunya Laporta President

dimecres, de novembre 10, 2010

PERSONATXES

Viñas, Ovejas y Ovnis from 4kilosvinicola on Vimeo.



Algu coneix aquest personatxes del reportage, esta clar que son de Mallorca. Diuen que el ultim va fer la mili amb el Foncho. Parli voste calli voste.

dimarts, de novembre 09, 2010

NOIS ANEM A TIATRE

Bon dia a tothom, faig una crida perquè vingueu al teatre aquest divendres a veure: "Calígula" als Amics de les Arts. Anem amb grup, amb la gent del "Voluntariat per la llengua", ja fa mesos que tinc les entrades reservades, unes 20. El que passa és que hi ha molt poca gent apuntada i no arribo a les 10 persones i encara em sobren entrades. L'entrada és careta perquè costa 12 euros i jo us la puc vendre a 7 euros.

Calígula: Amics de les Arts, divendres 12 de novembre a les 21.30 h.

Si voleu venir només m'heu de trucar al mòbil: 637979235 o enviar-me un correu i abans del divendres 12, me les hauríeu de pagar!

Bé, animeu-vos, si us plau!

Petonàs,

Ivette*

dilluns, de novembre 08, 2010

EL FONTXO GUANYA EL TORNEIG DE GOLF DEL ATHC


El Fontxo a quedat primer per la cua del Campionat de Golf del Atletic que se a cel. lebrat a la Cerdanya. El millor swim es el del Pam amb Oli. Veure imatges en el vidriu.

dijous, de novembre 04, 2010

AQUESTA ES L´ESTEDISTIQUE DEL BLOCK DelsFreixa

Aquesta es l ´estedistique del nostre Block aquest any, que es el cuart de existencia, com pudeu veure el mes que estat mes visitat es el pasat octubre amb 744 unics vissitants. Nois molt visita i poques castanyes. Es dir que la gent llig pero no envia noticies. Apa que us tapin.

Firma de "utografus" TITO JOAN i FONCHU.


Aquet cap de setmana es va celebrar en el millor club del mon la EHL on i participava el nostre equip ATLÈTIC la Bandera i va ser tot un èxit en representació dels FREIXA, Inyaki dos golets Uri Freixa 2 entrenador Perico Jota i Xama comitè desorganitzador (ja ja ja)Max i Alex recull pilotes ( El Tinet no va para de cridar-los) i dos fitxatges de Lujo que no vant para de firma utografus TITO JOAN i FONCHU.

BLOGERS DEL ´ANY

La Titi MONTSE i al JORDI ABAD son nombrar "los blogueros del año" en cuart aniversari del Block perque son cuasi els únics que fem kelcom per nostre block. L´unic que se ne aproxima una mica es el David, i a distancia ja esta el Ramir que fa temps que no envia res de res.

EL RAMONET NOMBRAT EMBAIXADO DE "CHIVAS REGAL" A BOLIVIA


Fa uns dies dintre de una cata a cegues del Whisky Chivas al Ramonet lan anumenat Embaixador de CIVAS REGAL a Bolivia, Ara ademes dels vins tambe fa cata de Wishkeys. Esperem que aquest Nadal faixi una cata d`aquestes a Terrassa per Sant Esteve. Per veure mes fe click AQUI