diumenge, de desembre 26, 2010

MEDALLA DE BRONZE EN EL 1er SAN ESTEVE



El corresponsal TAB desde CANSALAS.

Bé la organització es va com sempre amb molt de cava al cap a casa el tiet ramiru, entre nadala i nadala. Recordem al chama jurant i perjurant la seva assitencia, recordem al puigde pregonant que ell si feia falta es vestia de curt, inclús ens hi va fer anar a les 9 del mati per fotre el cigaló.

8:45 el borles (jordi abad) es planta puntualment a casa amb dos pedreas (jan i bet) esperem al maquinetes (lluis verdaguer), s'ha adormit, cagum el nanu!!!! l'anem a buscar a casa i baixa desclaç i sense mitjons (es foll) pujem cap al athc, a la barra hi ha el pollo, llons fotrem curt de gent....Anem cap al camp primer partit contra els escudé...buffff amb ells hi ha el maestro, nani, chichi....equip de gala de cal freixa: willow, kiku, borles. pollo, maquinetes, barrut max, i com a pedrea jan i bet. Anem grocs pq som fundadors!!!. Ens claven un 4-0. La tàctica era posar el autobús pero encara anem adormits.
Segón partit els de cal castelló, fitxem a l'uri freixa que havia anat amb els escudé però la sang es la sang. Molt bé Uri!!!! Anem guanyant 2-1 i l'uri diu com collons es pot acabar el partir i jo que li dic tocant la busina del cotxe i diu: ara vinc!!! piiip, piiii, piiiiiiip. 3 punts al sarró.
Pel próxim partir el pollo va a casa i rescata la maria i la carlota. Arriba el gugu com a primer entrador. Malament ja em guanyat el partit avans de jugar. El gugu dona ordres de tiki taka, tocar i tocar, juguem contra uns tal colom....ens apallissen.
Seguent partit els gali. aki hi haurá llenya. Guanyem impecablement amb gol d'estrella del maquinetes. El maquinetes esta a l'edat del pavo i va despistat de collons el pollo el crida tot lo rato, maquineteeeeeees tot lo dia amb la game boy, més entrenar i menys maquinetes....!!!!
El pollo esta fos li corromp el cava de casa el tiet ramiro.
Ultim partit contra els bonastre on hi ha un munt de dones i un de cals ratllats que ha vingut amb el pijama.....va com una fera....ens guanyen....ens es igual...HEM TRET PETROLI.

PROSCRITS: PUIGE I XAMA
MALS COSINS: PALETA, PERICU, PAU FREIXA, JOTA.

PREMIT AL XUPON: URI FREIXA
PREMIT A LA TECNICA: CARLOTA FREIXA
PREMIT PEDREA: MARIA, JAN I BET
PREMIT PUBERTAT: BARRUT MAX I MAQUINETES
PREMIT COACHS: GUGU I TON ABAD
PREMIT ARRIBO AL MOMENT DE LA FOTO: RAMONET
PREMIT ARASANÇ: JORDI ABAD
PREMIT CORROMP: POLLO
PREMIT JUGO AMB UNA MA: WILLOW

EL PROPER ANY ESPEREM MES PARTICIPACIÓ!!!!!
VISCA ELS FREIXA!!!!



EL PUNT DE VISTA

Els Freixa conseguiren medalla de Bronze en el primer San Esteve de equips de families que es xuga al Atletic, personalment per mi va ser una emocio molt forta torna a trapitxa le gespa despues de 30 anys i fe un retratu amb ele quip.
De la resta sen parlara molt, els organitzadors es van dormir, agarraran la turca, esl arbits millor no parla, el Fufa no estava a la banda, el "Pollo" tot el dia engantxat al Blackberry.....millor que els testics faxin la cronica. Parli voste calli voste.

divendres, de desembre 24, 2010

BON NADAL


Aquesta es la escena dels Freixa cuan es reunian per Nadal ara fa uns 100 anys.
(retratu fet a la fira de Santa Llucia de Barcelona)

dijous, de desembre 09, 2010

I TORNEIG FAMILIAR DE SANT ESTEVE


Organitzar per el Corner Groc el proper dia 26 de Desembre de 9:30h del matí a 13:00h al ATCH es cel.labrara el Primer Torneig Familiar de Sant Esteve de Hockey poden juagr equips formats per famílies d'entre 8 i 11 jugadors/es. El cost del torneig seran 20€ per equipInscripcions a recepció fins el 24/12/10

Hi haura xocolata desfeta per combatir el fred!


NORMATIVA DEL TORNEIG

-Només s'acceptaràn equips de famílies (estàn prohibits els equips d'amics)

-Si la família no te prous components, es poden ajuntar varies famílies.

-Els partits duraràn 20 min

-Els jugadors "professionals" hauràn d'acceptar que és un torneig familiar i hauràn de ser ells qui imposin un joc net.

-No hi hauràn àrbitres, així que "fair play"

+ INFORMACIÓ QUE PUGUI AJUDAR.

-si un equip es forma el dia de nadal, haurà de trucar al 617 82 24 05 (Joan Galí) per apuntar-se.

-Qualsevol dubte, 617 82 24 05 (Joan Galí)

dilluns, de desembre 06, 2010

ELS FREIXA van anar a BUSCA el OLI de can Jan


Com ja es tradicional en aquestes datas, Els Freixa van anar a busca del famos Oli de Can Jan a la Conca de Barberá per acabar amb un bon Xipotil a Cal Colomet. Bon reportage de com as fa el oli i de la gastronomía del Colomet.