dilluns, de maig 30, 2011

EL SANTI CAMPIO DE LA LLIGA HOLANDESA AMB EL AMSTERDAM

El Santi al igual que el Xavi en el Barca va fer la pasada del triumf a la final del campionat de Hockey de Holanda, a on el seu equip el Amsterdam va guanyar per penals al Bloemendaal. Per veure el vidriu pots fer click sobre el retratu. FELICITATS SANTI

diumenge, de maig 29, 2011

VICTORIA DEDICADA ESPECIALMENT AL RAMIR


Apa que us moquin. Visca el Barca i aquesta victoria le dediquem espacialment desde el block dels Freixa a la tieta Marta i al Ramir. I per tots VISCA EL BARCA.

dimarts, de maig 24, 2011

LA MONTSE A FET EL CAMI DE SANTIAGO


La Montse ha fet sola els ultims 120 km del CAMÍ DE SANT JAUME (CAMINO DE SANTIAGO) ens envia un reportatge. La caminata la vacomençar el 14 de maig i vaig arribar el 18 a SANTIAGO I vaig fer el dia següent l'última etapa fins a FINISTERRA ha estat super maco, li va ha agradat molt. Si vols anar a pendre cafe amb la Titi tu explicará



dilluns, de maig 23, 2011

EL SANTI TORNA A MIRA LA FINAL

El Santi va capa la final, el 28/05 jugan al camp del Bloomendal. Si tornan a guanyar Campions, si no partit de desempat el 29/05. Aqui teniu el primer partit fer click sobre el retratu.

dijous, de maig 19, 2011

EL RAMIR JA HA TORNAT


Es que, estem molt contents…….., el RAMIRO ja ha tornat!!!!!! “AL·LELUIA”
Ulls oberts, expressió de bon noi……… i li preguntes, Ramiro, on erets?????..... els seus ulls miren a l’infinit tot insinuant…….. i jo que se!
T’agafa la mà, fort i no la deixa anar per res, li dius, Ramiro apreta i…. apreta, li dius Ramiro que estàs cansat?... i fa que si amb el cap, es clar, no pot parlar perquè te la boca plena de tubs….. es que te una senyora boca que li cap tot, els metges ho saben i no s’estan de res….

Ramiro, puc fer-te una afoto pel blog?..... amb el cap també fa que SI….. li demanem a la Marta que es posi al seu costat i “flash” mireu quina mirada mes tendra i com fan manetes!!!!! A cau de orella la Marta li diu…. m’estimes….. i el seu cap torna a anar amunt i avall!

En marxar li demanem que ens digui adéu i el xavalet, aixeca la mà i l’obra i la tanca per acomiadar-nos…… una passadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

cronica del Llagosti.

dimarts, de maig 17, 2011

L´ORI I EL RAMONET ES VAN VEURE A BBAA






L´Ori i el Ramonet es van veure a Buenos Aires a Argentina, qui u anaba a dir, L ´Ori va anar a donar un taller de la UNESCO a Montevideo i el Ramonet anava a Córboda a donar un taller a la Fundacio Alemana Hanns Saidel, total que la coincidencia i varen quedar a Buenos Aires.
Despres de fer un recurregut turistic per Caminito, la Boca, San Telmo, Recoleta incluin la tomba de Evita el día del seu cumple van anar a dinar a la millor churrequeria de BBAA Cabanya Les Lilas, de categoria. Per saber mes del dinar fer click AQUI i podeu lleguir la cronica a CATABUENVINO.

dimecres, de maig 11, 2011

SE BUSCA A LA MARTA BOLDU

Uns amics de la Marta escriuen al blog delsfreixa per invitarla, si algu sap calcom que li diguin.. Els emilius diuen;

“Benvolguts, Agraïrem si ens podeu facilitar el mail de contacte de la Marta Boldú Freixa. L’hem identificat a travès del vostre blog. (suposem...).

Hola bona tarda clan Freixa Estem cercant na Marta Buldú companya de COU fa una pila d'anys ... uns 26 aprox . Intentem reunir-nos tots el 20 de maig Si us plau feu-li arribar Moltes Gràcies

Xavi Brunet xavi@brunet.cat Gregori del Teso (GOYO) 28190gdr@comb.cat

dimarts, de maig 10, 2011

EL RAMIRO DES DE LA UVI

Gràcies a tots/es per el vostre suport! Des de la uvi de la mútua, avui diumenge, el Ramiro us saluda i us diu que està bé.
Tot va començar el passat divendres a les 13:30 del migdia quan li va començar agafar de cop, un mal de cap molt intens darrera de la nuca. El va venir a buscar una ambulància i el van traslladar a urgències de la mútua. Allà li van fer un scanner i li van veure una taca de sang al cervell. Calia actuar ràpid.
Cap a les 18 h de la tarda una uci mòbil el traslladava cap a l'hospital del Mar, on li havien de fer una arteografia per veure bé el que havia passat.
La prova va començar a les 21h del vespre i a les 24h de la nit, el metge ens va comentar que a pesar de la gravetat del què havia passat, n'havia sortit ben parat.
El derrame cerebral que havia patit no calia ser operat ni calia "tancar-lo", ja que la sang per si sola s'aniria absorbint.
L'endemà al matí, dissabte, ens comunicaven que al migdia el traslladarien altre cop cap a la mútua. Allà, de nou el van ingressar a la UCI, on va passar tot el dissabte, fins que el diumenge al matí l'han passat a la UVI.
Segueix en observació, ell ha estat conscient sempre, cada dia es troba una mica millor tot i que segueix tentint mal de cap però molt menys intens.
Està cansat, abatut, i a hores d'ara (diumenge 22h) encara no ha pogut beure ni menjar res. Però la millor senyal és que ja va fent alguna broma de les seves.
aquest és l'últim parte a hores d'ara.
Li hem anat transmetent que havieu trucat, donant-li records i petons de tots/es vosaltres. I ell desde la UVI us dóna les gràcies per estar un cop més al seu costat!!!

ÀNIMS RAMIRO!!!!