dimecres, de novembre 30, 2011

Records de fa vint anys

L´any que ve fara 20 anys de la Olimpiada de Barcelona. de aquesta pinta lluian els de cal Freixa del carrer Sant Antoni, mes prims i jovenets. Album intic.

dimecres, de novembre 16, 2011

LES ULTIMES IDEAS DE BOMBERO


La última del Ramonet es aquest invent que es diu SINAPSISNET i que revoluciona el concepte de web dintre de la Comunicacio 3.0. Si vuleu saber mes que es aquest merde poder lleguir aquesta nota a la revista electronica DIRCOMSiTE.
M´agradería saber les vostres opinions sobre aquest nou concepte.

dimarts, de novembre 08, 2011

ENTREVISTA AL GUGU EN EL 20 ´


Per llegir gros fer click sobre el diari

dilluns, de novembre 07, 2011

JA HI SOM UNA ALTRE VEGADA ARA EL JESUS


El Llagusti corresponsal hospitalari de ElsFreixa, ens envia la ultima: Ja hi som altre vegada, lo Jesús ha tingut d’esser assistit d’urgència a l’Hospital CLINIC de Barcelona davant la presencia del ja conegut i maleït ICTUS, en aquest cas, a l’ull esquerra. Si be ha perdut una mica de visió, els galenos diuen que tot esta amb ordre, les radiografies, anàlisis de sang, electros, secaners han sortit d’allò mes be i segurament podrà recuperar-se a casa degudament mimat i acaronat per la Tate!

dijous, de novembre 03, 2011

LA JULIA LA MILLOR XUADORA

La Júlia Padrissa i Freixa (filla del Xavi i de la Sussi ) va ser escollida la millor jugadora de l'equip VALLÈS ALEVÍ FEMENÍ, i per aquest motiu va rebre la samarreta de l'Atlètic de la jugadora de divisió d'honor femení Alejandra Dinucci. Un bon record! No cal dir que el seu l'avi Jesús, li cau la bava! mes de Els Freixa arrasant al Atletic!

LA SUSSI A AIGUESTORTES

RETRATU de la Sussi fent trèking al Parc Nacional d'Aigüestortes fa pocs dies. S'estarà preparant per a la Matagalls-Montserrat?. Nengs aixo dels Freixa ja se asembla el Centre excursionista !!!!!Justificar a ambos lados

TOTS SANTS A LA MOLA


Ahir dimarts, dia de tots Sants, uns quants FREIXA I una sobrevinguda, vem anar d’excursió a dalt la MOLA. Vem quedar a les 9:30 a la Bolera de Matadepera i ja estava plovent però vem decidir tirar amunt. El Pollo i el Willow, van arribar tard………….. a més al lloc equivocat. Assistents: Pollo+ Maria, Ton+Idoia+Nuria+Queral, Ferran + Berta, el Gugu tot sol, JAF + Bet + Jan + Pepe

Arribem al pàrquing de sota de Can Robert i comencem a fer camí, per destacar els pantalons de pana del Pollo que els hi va robar al Fufa, grossos, grossos i cada vegada que feia una passa, sssst, sssst. Coemencem a tirar amunt i ens trobem una pobra dona que s’ha fotut de lloros, estava tot mullat i relliscós, la seva parella, l’estava ventant i ella fotia un color blanc pàlid que feia por. Nosaltres tirem amunt. Decidim separar-nos amb dos grupus, els que van pel camí de la senyora, (Idoia + Queral + Willow + Berta) i els que decidim pujar per la canal de l’abella. A la primera de turno, els de la canal, agafem la cruïlla equivocada i anem a parar a Can Poble, allà el Ton, comença a patir pensant que el Willow i la Idoia están junts i la lia, els truca per quedar a Can Poble, ells que ja estaven més amunt, han de donar mitja volta per venir-nos a buscar………..la Ido, renega i renega dels FREIXA i diu que no sabe manar pel bosc………. Mentre esperem a Can poble, el Gugu ens fa una clase de gimnàs i Ioga, 10 flaccions per començar, “saludu al sol” i “kakasana” espectacular…………… El panas segueix tocant el móvil tota l’estona.

Ens retrobem i continuem caminant fins arribar a dalt, ens adonem que hem arribat al clavar-nos una castanya contra la paret. Boira que te mueres, visivilitat nula.

Kakasana i fotografía a l’era.

Ens posem dins de l’esglesia a esmorzar, entrepans fets de casa, el gugu i el pollo, que si fruita, que si cereals, que si anous, etc…… Cafetó a dins per gentilesa del Pollo, que paga perquè es el gran i comencem a tirar avall el Pollo li agafa el “subidón” i comença a dir quina diada!!!! Inoblidable!!!!! Està content!!!!

A mitg camí la Diaz (dona del JAF) envía un missatge dient us espero i preparo aperitiu. Tots rajats, només va venir el willow i familia a fer aperitiu, que no marxaven ni amb aigua calenta!!!! Al arribar a Can Robert, el Pollo i Gugu abnadonen el grupu i marxen cap a casa.

GRAN JORNADA DE FAMILIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Premit a la elegancia: Pollo pana

Premit Kakassana: Gugu

Premit “la que has liat”: Ton

Premit a la “renegada mes gran”: Ido

Premit al “que no avança”: Willow. Lirow