dijous, de novembre 22, 2012

LA OPERACIO A ANAT BE




Ahir van operar al Santi a un Hospital d'Amsterdam per un Metge antic jugador de hockey. Una horeta va durar l'operació. Li van posar una placa més grossa i uns 8 vissos més llargs.  Us enviem uns retratos de la placa vella i trencada i de com estava descansant després de l'intervenció. Está molt ben atès. Ha pasat la nit be, ha dormit, ha descansat i s'ha llevat dues vegades a fer pipí, (per no dir orinar o pixar que queda lleig). Ja li hem donat records de tots vosaltres. Havaiam (o com s'escrigui) si aquesta és l'última del Santi.

dilluns, de novembre 19, 2012

LA EXPO DELS 60 del ATLETIC


El Fufa demostra amb aquest retratu que mai va xuar amb el Rimas

divendres, de novembre 16, 2012

Al Santi li retocan la placa



Com tots sabeu al Santi l'operan la setmana que ve a Amsterdam. Un retoc a la placa del braç. Diumenge juga l'últim partit de la primera volta. El dimecres pasat va jugar un partit atrasat  us enviem el vidriu d'aquells que costa veure'l. Está molt content i animat

divendres, de novembre 09, 2012

CAMINA ENTRE CEPS



En el  pont de TOTS ELS SANTS la Montse ha  estat a LA RIOJA i també a ÀLAVA.
Ha fet quatre etapes del camí natural del EBRE. Ha passat per moltes vinyes i poblets molt xulos
com BRIONES, SAN VICENTE DE SONSIERRA, OION, EL CIEGO, BAÑOS DE EBRO, PUEBLA DE LABARCA, HARO.. a estat a les bodegas  com CUNE, MUGA, BODEGAS BILBAINAS (HARO) EL COTO (OION) MARQUES DE RISCAL,BAUZA (EL CIEGO) SONSIERRA (SAN VICENTE DE SONSIERRA) aquestes les conegudes, perquè n'hi ha per parar un tren.
Una bona caminata entre ceps vi y el riu ebre.

dijous, de novembre 08, 2012

EL SANTI DIU

Molt interesant aquest reportatxe de MARCA a on el Santi explica cosas del stick i de la seva feina per exemple diu: 

 “Trabajo en Eiffel, en Aarnhem. Es una consultoría financiera y de procesos en cuya filosofía laboral está muy presente el deporte, pues lo utiliza como herramienta de aprendizaje, de inspiración para sus empleados. Patrocinan un club de baloncesto, otro de hockey… ¿Y qué hago yo? Cuando me entrevisté con ellos me dijeron: ‘tú eres bueno en el hockey, sabes tomar decisiones individuales, trabajar en equipo. Encajas en el nuestro. ¿Te interesa aportar tu conocimiento deportivo al mundo dela empresa?’. El deporte como herramienta para formar trabajadores y transmitirles los valores que te da, mis experiencias personales.
Formo empleados a través de lo que el deporte me ha dado; es una manera peculiar de luchar contra la crisis, ¡ja, ja!”. Primer trabajo seguido. “El hockey no es profesional. Trabajo en Holanda, sueño con Río y aunque Terrassa es mi casa, ahora soy ciudadano del mundo. Ahora mismo soy uno de esos 50.000 españoles que emigraron este año buscando trabajo. Lo encontré, y si vuelvo seguro que habré mejorado”
PER LLEXIR TOT  FER CLICK AQUI

dijous, de novembre 01, 2012

TOTS SANTS

Diuen que aquestos panallets els a fet el Fontxo. Els que no puguin mentjar panallets al meyns poden deleitarse amb la vista. Bona Festa de Tots Sants