dilluns, de desembre 30, 2013

VIDEO DEL SANTI DEL HALL DE LA FAMA

EL NADAL VA SER EL 29


Aquest any el Nadal  dels Freixa del carrrer Sant Antoni va ser el dìa 29 de decembre, dìa de la Sagrada Familia, Sopa de  Galets i capo rustit, neules i torrons del fins. Cava vi blanc i vi negre i una picada de formatges Foie i  olives.


La gran cagada del tio i el vers amb francès del Oriol Francesco, que el tio li va caga una samarreta del Barca de catalunya independent. Despres xarrada fins el tard, van arriva cosins i mes gent de la branca per anar a veure el pesebre vivent.

dijous, de desembre 26, 2013

AIXI VA ANAR EL NADAL A CAL MIRUX

Versus , els pastorets, la canalla i el Duboi.... i els carlins que els mati Deu.... Clavada et quedi..... Axi com cada any va anar el nadal gracies el Mirux i la Marta ... fins l`any que ve.

t ´enrecordes ara fa uns anys


Avui dia de sant Esteve  és el dia que celebrem 
la Gran Nevada del 1962 a Terrassa 

dimecres, de desembre 25, 2013

BON NADAL


dissabte, de desembre 21, 2013

UN BON REGAL PER NADAL

Aquest llibre que explica la historia i els fets de la rael de la nostre branca, molt interessant a on es pot coneixe el vols i revols de la nostre familia a finals dels segle XIX i principis del XX. Segurament desde aquest llibre es fara una bona novella per la TV; i tot gracies al Miquel Freixa i Serra i a la seva germana Mireia.

dimecres, de desembre 18, 2013

EL RAMONET PORTA EL PERSONAL BRANDING A LA UNIVERSITAT


El Ramonet ja torna a ser aquí i a tingut  la posada de llarg del "Personal Branding" a la Universitat de Navarra. Un difícil test que es va viure amb molt interès per part dels participants del MASTER. El tema va aixecar moltes expectatives. Es repetirà el proper any. En definitiva una gran acollida a l'aula de la Universitat on es marquen les tendències. VEURE MES