dimarts, d’octubre 05, 2010

EL CHIPOTI DEL RAMONET A LES AMERIQUES


El Ramonet participará el proxim 12 de Octubre a un Congress gastronomic a les Ameriques que li diuen. "Los alimentos el tesoro de América". Ademes del llibre del congres a on parla de la gatronomia catalana que te que veure amb el vi a tingut que fer cuatre plats aqui us posem els retratus. Les fotos son de categoria fetes per un profesional del retratu frances. Els plats son
  • La Dorada de riu amazonic amb llit de viblanc i seva dolca.
  • Las Fabes a la catalana.
  • La fideua.
  • Pa amb vi i sucre
El porro de la foto el vem mel regala el Fontxo cuan vaig esta a Terrassa per Febrer el varem compra a la Rasa.

3 comentaris:

  1. hey ray...a mi el k mes m'ha agradat ha estat el postre
    pa vi i sucre....
    mmmmmm
    encara recordo quan en megavem a casa
    amb el vi de l'avi Ramon....
    un priorat dels anys 70...
    kina farum
    besotes
    titi

    ResponElimina
  2. mmmmmmmmm quina gana.........

    ResponElimina
  3. Amb això del pa, vi i sucre, els americans fliparàn!
    A quina ciutat es fà?

    J.A.F.

    ResponElimina