dissabte, d’abril 28, 2007

el TON INVITA A PASTIS


DIUMENGE

29 D'ABRIL.

Els nebots esteu invitats a pastís a casa del TON F.

després de dinar(qui vulgui)Gracies!!

TON.

Tambe recordar que el 29 el Ramonet fa anys

MOLTES FELIçITATS

divendres, d’abril 27, 2007

AVUI MARE DE DEU DE MONTSERRAT

MOLTES FELIÇITATS A LA MONTSE , A LA TITI MONTSE, A LA MONTSE BAIXA, a la alta, a la pettita, a la rosa , a la morena i a la que rundina, a la que sonriu a la que........ MOLTES FELIÇITATS A TOTES I QUE LA MARE DE DEU,..........." LA CATALANA TERRA I QUE ENS GUII CAPA EL CEL"

dijous, d’abril 26, 2007

EL BALBIR. tot un personatge

Fill del Ranjit. Qui no ha anat mai a comprar un stick a Cal Ranjit?
Si teniu la sort de trobar al seu fill, el Balbir, tambè conegut per Javi, l'acollida serà sensacional. Ex campió de Catalunya de bitlles (bolos) i sots-campió de futbol sala. Gràcies a les seves lliçons el Gugu té el millor dribling del mòn. A mes a mes li prepara els sticks per poder fer arrastres.

dimecres, d’abril 25, 2007

EXIGEIXO RECTIFICACIO


Exigeixo rectificació, en la publicació de la "nounat notícia"ja en van dos.....res de res, es el 4art!!!!! I mereix menció especial,t'adjunto fotografia, perquè fagis la rectificació. Per aquest ordre de grana petit, es diuen: Bet, Jan, Pepe, Ton,

i Siauuuuuuu......!!!!!!
Jordi Abad Freixa

dimarts, d’abril 24, 2007

A MONTSERRAT TAL DIA COM AVUI

ARXIU DELSFREIXA
Tal dìa com avui a Montserrat ..........

dilluns, d’abril 23, 2007

bon DIA DE FESTA I JOIA


FELIÇITATS A TOTS ELS JORDIS, AL POTA TRANCADA, AL PRIM , AL LLARC, EL PETIT AL GRAN, AL VELL AL XOVE A TOTS. MOLTES FELIÇITATS AL SEU SANT PATRO DE LA CATALUNYA TERRA I SANG.

dissabte, d’abril 21, 2007

ANNA i MONTSE per molts....

Aniversaris de cap de setmana:

Avui Anna Verdaguer Freixa filla de la Mariona en fa 17 primaveras mes guapa que un pessol pero no tenim la afoto, per tan nena per molts anys pero envia al Blog un retrato.



I dema 22 de Abril dumengue i amb retruc de timbals la titi Montse en fa "culampla ......tants" com demà fem festa al blog ans feliçitem a les visperes; tambe per molts anys !!!!!

divendres, d’abril 20, 2007

CAL LLET I NINES


”CAL LLET I NINES”

El Fufa es va” trovar” alguna cosa que no era de la seva propietat,al arribar a Casa,l´avia Merce li va preguntar on ho havia trobat alló,el Fufa va contestar: a Cal Llet i Nines.Una botiga del carrer Nou,que venien Llet i arreglaven Nines.Clar com l´aigua.


foto de un comtemporani del Fufa tal com vestian cuan va dir "Llet i nines"

dijous, d’abril 19, 2007

FELIÇITATS JA VAN DOS


Per si no n’hi havía prou amb un, avui ha nascut el segon Ton Abad de la història Mundial!!!!
Criatura i pares en bon estat de salut.
La foto no te gaire gràcia però és lo que hi ha!

EL PONT DE SANT PERE

Un dels llocs mes tipics de Terrassa es el pont del torrent del Vallparadis. ara a canviat una mica pero antes tenia aquest aspecte. Sempre que passabas per el pont et trovavas gent per fer le xerrada. A la entrada del pont, venin de la Creu Gran, tenia el estudi de pintura al Ramon Cortes.
ALGU PODRIA DIR COM ES DIU EL PONT QUIN NOM TE?

dimecres, d’abril 18, 2007

ENTRA DE GOS


ENTRA DE GOS
Es cuan elsfreixa van al futbol i portan tres o cuatre vailets i no tan vailets. per poder entrar sense pagar, doncs no hi havien titols per tots, devant del porter del camp els obligaven a bordar, per poder dir que "entraven de gòs".

dimarts, d’abril 17, 2007

HOCKEY: SAMBA07

Els que no hi sou, us esperem !!!!!

dilluns, d’abril 16, 2007

EL TON FA UN GRAPPAT 80

EL TON EN FA UN GRAPAT: 80!PER MOLTS ANYS !!!!! UN GRAPAT: 80!MOLTES FELICITATS I QUE EN FACIS 8O MÉS

dijous, d’abril 12, 2007

VOLDRIA SABER....aquesta expressio delsfreixa


Voldria saber ques un lloro mut i de on be

dimecres, d’abril 11, 2007

GU GU


dimarts, d’abril 10, 2007

QUI ES QUI

QUI ES EL QUE ES CAPAÇ de DIR QUI ES QUI, POSSAR EL NUMERO I EL NOM. Si vols veure la foto mes grossa fes dobleclick sobre la foto

dilluns, d’abril 09, 2007

LA MANUELE

FOTO DETALL DE LA ANTERIOR LA MANUELE LA DE LES OLLERES

LA MANUELE i TOTS PLEGATS

Es una maravella veure le respota dels lectors del Block delsfreixa i aportar aquesta foto de la manuele al manjador del carrer Sant Pere i tota la mainada.
Qui n`endivina mes? Qui es qui en aquesta foto.?

A PRIMERA PAGINA DE LA HOLANDA

L`IGNASSI a primera pagina de la revista mes imporant de Hockey de la Holanda. el seu gol va ser euforic, el crit es va sentir hasta Can Salas.

GUGU A TODO HOCKEY

BONA PASCUA

BONA PASCUA I QUE APROFITI AQUESTA MONA VIRTUAL. SEGUR QUE SERA BOBA. SI ALGU TE ALGO QUE DIR DE LES MONAS AQUI ESTA EL PARLE VOSTE CALLE VOSTE

dijous, d’abril 05, 2007

DIVENDRES SANT records

Sens dubte l'acte cabdal d'avui divendres era la Processó del Silenci. despues del Didjous Sant vissitan monuments, el divendres la processo tenia un recorregut llarg i solemne, des del Sant Esperit i torna a la mateixa esglessia. per el carrer sant pere i plaça vella.
Els armats amb el toc de silenci, la foscor de la nit i la participació callada de tota la concurrència, fa un dels actes més que era mes afavorits de tota la Setmana Santa els cucurullus suaban cera.
El silenci està assegurat pel respecte que la gent tenia a aquest acte, i la foscor no es total no mes se sentia les pases dels cucurrullos el cop de llança del armats i la veu dels que demanaban almoina.
Alguns comerços i entitats bancàries decoravan els estebliments amb teles de color negre o morat i pssabant ciris al balco...... jo ja no me enrrecordo de res mes si algu vol aportar algo de aquest records pot escriure al post calle voste parel voste

els armats del segle XXI

Sense Comentaris

dimecres, d’abril 04, 2007

els armats del anys 50

No voleu caldo dos tazas, aqui va la foto dels ARMATS del anys 50, la vestimenta era diferent a la dels anys 60 i el capita manaia era el garrell. ¿Algu podria dir aquesta foto de on es quin carrer?. demà mes dels armats.

EL CAPITA MANAIA dels ARMATS

ARA A SETMANA SANTA NO PODIA FALTAR AL BLOG DELS FREIXA EL AUTENTIC CAPITA MANAIA DELS ARMATS DE TERRASSA. AQUESTA FOTO A SIGUT UNA AUTENTICA TROBALLA PUES ES EL QUE TOTS ELS QUE TENIM UNS ANYS EL RECORDEM. PAS CURT I ARROSAGAN ELS PEUS FEIA EL SEU PASADA I COP DE LLANÇA AL TERRA . MENTRES EL CRIT DE " GERMANS PER LA MORT DE DEU CADA ALMOINA QUE DONEU CORANTA DIES DE PERDO"

dilluns, d’abril 02, 2007