dijous, de gener 31, 2008

FLIT?

Que es el Flit?
Parlemne.

dimecres, de gener 30, 2008

CUMPLE de la MERÇÈ

Abad
Freixa
Mercè
per molts anys!!!!

25 com cal

El Ramir ens envia mes material de la Festa i diu:
Visca els nuvis va estar molt be no va faltar de res
ni minja ni el cava era klent i la barra lliure molt bona
la musica una mica lenta i sense sorollet
FELICITATS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

I AMsterdam I AMabadfreixa

El retratu de tots 4 es al sofà de gugu’s house.


Els Abad’s brother’s i les respectives han estat aquest cap de setmana a gugu’s hause. A la ciutat del porrete, la bicicleta, els formatges i altres oficis antics. Vam arribar a Holy 47 i el gugu no hi era, pero tot estava net, endreçat i no hi havía llobarro i s’estava molt Klent . La gent ens parava pel carrer i ens preguntaven si erem els germans grans del Santi Freixa vem firmar autografus a mansalva. L’imperi freixam arrassa allà on va.
Hem estat de lujo i ens ho hem passat molt bé. Hem fumat petes i hem pedalat i hasta aqui puedo leert. Gugu et vem repostar tot el café que ens vem fotre i em deixat mitja fanta de tronja que ens va sobrar. No vem fer us del matrimoni. MOLTES GRÀCIES per tot !!!.

Una FESTA al PUNT

Primer tenim que fer una rectificació , ens veren casar el any 83, no el 63. La Festa va ser molt maca estupendo tot, al punt.
Vam disposar d'un lloc adient, la sala multifuncions de l'Atlètic.Decorada amb llimones i heures, les safates del LUNCH, servit pel SOLER PIERA, van atipar a cuasi 80 de família i amics. Els que no van venir s'ho van perdre.
Entre emocions i satisfaccions van anar rebent els regals. El Jordiet, el Xavi i l'Anna van lleguir dignament un vers pels papis. Tallada de pastís, prebufada d'espelmes digna de les grans ocasions.
Després BALLARUGA fins a les petites (2 de la matinada) amb els grans DJ Anonimodijo i Kikovolscoca. Hi havia cava a dojo i BARRA LLIURE. Uns dels molts retratos que es van fer están penjats a www.dichis.com/fotos/fontxo . UNA FESTA MOLT MERESCUDA PER AQUESTA GRAN FAMÍLIA. Que per molts anys!!!

divendres, de gener 25, 2008

25 ANYS DE LA FAMILIA PUIGDELLIVOL FREIXA

Ara fa 25 anys el Jordi Puigdellívol i la Carmen Freixa alla l`any 63 es dir fa 25 anys es varen dir SI per sempre. I de aquest commpromis tenim aquesta nova branca a la nostre familia. Uan branca noble, branca traballadora y que fa olor a frenada de cotxe. Per molts anys i que la branca seguexi ferma.
MOLTES FELIÇITATS !!!!!
AVUI 25 de gener Sant del Pau Freixa Aurell i del
Pau Freixa Sureda
tiet i nebot,
desde el block moltes FELIÇITATS als dos.!!!!!!!!

dijous, de gener 24, 2008

LA MARIA son 79 ... QUE MÀS QUIERES BALDOMERO

Avui la Mària fà anys... Cuans ? no més 79. Eixerida com un xinxòl, cada dia está més guapa, encara guia l'auto, es defensa molt bé amb l'internet, escolta música, llegueix i, cada dia, dona gràcies a Dèu per tota la nostre família.
Qué más quieres Baldomero?...una balay!!!! Qué en facis molts més per tenir-te entre nosaltres.

SANT DEL KIKO

AVUI , SAN FRANÇESC DE SALES que es el Sant del KIKO,
Per molts anys i moltes feliçitats!!!!!!

dimecres, de gener 23, 2008

AVUI 23 de GENER Sant Ildefons. Consideracions

San Ildefonso Obispo de Toledo

Ja sabem que el nom d'Alfons (San Ildefonso, arzobispo de Toledo)es desagraït, antic i denota realessa.
Vés a saber per qué els Alfonsus de ca nostra, no es diuen Ildefonsus.
Ens agradària celebrar-ho més el 2 d'agost per Sant Alfons Maria de Ligorio, que és l'estiu i pots fer una costellada a l'eixida. Però, vet aquí que la família és sàvia, els Alfonsus s'han extingit, no més l'avi, el Fufa i el Fontxo (pare, fill i esperit sant.... bé, no sé que pensava...vull dir, net).
A veure si el próxim besnet l'anomenem Alfons, per seguir la tradició i honorar al cap de la nostre branca. Si és així el BLOCK es compromet a fer un BATEIG-XIPOTIL ESPECTACULAR I DE KATEGORIA.
Apa Moltes feliçitats a tots.!!!!!

dimarts, de gener 22, 2008

PERSONATGES DE SANT SEBASTIA



Per les Festes de Sant Sebastia a Matadepera podeu veure al personal i molts personatges com per exemple , el Josep de Cal Busqueta (o rei de la petanca), el Tayo (jardiner, jefe del Perico) e el Nano del Cal Querol (el Hueva).

dilluns, de gener 21, 2008

PER MOLTS ANYS

Avui es el Sant de la Innes M i el cumple del Juan Luis. Pero no tinc afotos per favor envieu fotografìas de los que corresponda pero la que va deavat, per devat va.
MOLTES FELIÇITATS AL DOS

Festes de Sant Sebastiá Matadepera

Aquest cap de setmana s'han celebrat les Festes de Sant Sebastiá a Matadepera. La grimpada al pí és l'acte més emocionant. El Fufa, per no ser dit i per demostrar que després de l'operació está més fort qe un roure, ha tornat a pujar, encara que no més va poder ser penúltim, però primer de vetarans. A la plaça de Cal Baldiró no hi cabia un ánima, estava plena de gom a gom per presenciar la pujada del FUFA. Tots els voltans estaven plens de molts personatges que demà axiran al blog.

divendres, de gener 18, 2008

Els noms que possaba el Avi


L`avi Alfonso tenia la costum de possar noms a tothom per exemple, Minsu carinyosamnet l'avi cridava al Jesús. Roseret florit, papallo sense ales: aixi li deia l'Avi Fonso a la cosina Roser. Estornell: així li deia a la Mercène.Fonso: Es com li deia l'àvia a l'avi . I Titons: carinyosament l'avi Fonso cridava al Ramir.

dijous, de gener 17, 2008

TONS, ANTONIS, TONINHO ... MOLTES FELIÇITATS

Avui Sant Antoni, moltes Feliçitats al TON`s el cassat amb l`Aurell. l`Abat i el tiet Antonio Freixa Ubach que el cel estigui. i molts d`altres que `movlido`. A tots moltes feliçitats.
Tens que eseventarte que Sant Antoni del porquet és el primer "sant del fred".
És el temps dels tres sant barbuts, diu la llegenda o la tradició històrica, com vulgueu, encara que aquí sempre surten les discrepàncies entre els historiadors de santorals i derivats. Sant Antoni, Sant Pau i, ara arriba la polèmica, Sant Maur o Sant Fruitós, que els experts no arriben a posar-se d´acord.
La polèmica, encesa, està oberta a qualsevol. Tot, però i sense remei, anuncia fred, l´arribada, seriosa i grata, del fred

dimecres, de gener 16, 2008

LA NEVADA QUE NO VE

Aixi va quedar Terrassa l`any 2006, masembla que aguany aixo res de res estem a finals de Gener i 15º de caloreta. La neu a las montanyes i al tarrats pixadetes d`angels.

dimarts, de gener 15, 2008

37 del TON



Entre dissapte i diumenge dies 19 i 20 de gener de 2008, fará 37 anys que va nèixer en TON ABAD i FREIXA.
Va començar a sortirli el cap avans de mitjanit i va acabar de sortir tot ell a la matinada, heus açí l'infantó. Per això ha sortit tan Freixa, encara que té una retirada a Cal Abad.
Diu que tothom qui vulgui está invitat a una copa de cava i pastís del bó. Falta l'hora, el día i el lloc que s'anunciará properament. S'acepten regals.
PER MOLTS ANYS !!!!!

dilluns, de gener 14, 2008

FOTO CENSURADA A LA LUM PUBLICA

Si vas a la Plaça Vella de Terrassa i et trobas un Freixa, és lo més normal del mon. Arabe, que vol dir moro, que estiguis de vacances d'estiu, al mes d'Agosrt de 2.006, a un poblet a la vora del Rhin que és diu Lintz i es trobin dos cosins és una casualitat. Imagineu-vos si fan bona parella que alguna gent de per allà van insuar que era la querida i l'anonimodijo. La foto estava censurada i fins ara no ha sortit a la llum PÚBLICA. Això portarà més escandalera que l'assumpte DELS REY!!!!

divendres, de gener 11, 2008

DEPORTISTA SOLIDARIO

El Santi a sigut nominat deportista solidario segons podem lleguir: En la I Edición de los Premios Solidarios del Deporte en la categoría de deportista solidario. Des de la organización queremos agradecer todas las candidaturas que nos han hecho llegar y dar la enhorabuena a los nominados.
La gala de entrega de los premios será el 21 de enero en el auditorio Ciudad del Santander de Boadilla del Monte




Deportistas nominados:
Sr. José Manuel calderón (Baloncesto)
Sr. Daniel Pedrosa (Motociclismo)
Sr. Rafa Nadal (Tenis)
Sr. Raúl González (Fútbol)
Srs. Santi Freixa y Andreu Enrich (Hockey Hierba)
La gala será retransmitida en directo por CUATRO no por la DOS

dijous, de gener 10, 2008

ALGU VOL UN CITROEN ZX Diessel

Hola Freixam: El meu germà Xavi m’ha demanat que penji al Block que REGALA un cotxe. Es racta de un Citroen ZX Turbo Diesel de quan en Francu era Curneta però que camina, qui el vulgui només haurà de fer el canvi de nom (i pagar-lo) i fer-li una revisió i tirar milles…
El que el vulgui que ho digui ja! perque el dia 13 de Gener el Xavi se les pira i no sabem quan el tronarem a veure per “Siriñola” (i va de veres que no sabem quan tornará…..) El que primer digui jo se’l queda! I si no a la ferralla! . Esteva

dilluns, de gener 07, 2008

l´uri 29 ,a que te c.........

URI MOLTES FELIÇITATS PER MOLTS ANYS !!!!!!

Feliç tortell de Reis

Si la fava tu has trobat paga el tortell sense recança i no perdis la esperançaseras ser afortunat.I si es surt la figureta no't quedera mes remei que essercoronat com a Rei d'aquesta festa distrea.Tradicio,sana alegria:formen en la taula anell i mengem tan bon tortell en pau i en franca armonia.

dissabte, de gener 05, 2008

els TRES REIS aixo es lo bo

Quan va néixer Jesús, a Bet-Lèhem de Judea, en temps del rei Herodes, vingueren d’Orient uns mags i, en arribar a Jerusalem, preguntaven: «On és el rei dels jueus que acaba de néixer? Hem vist com s’aixecava la seva estrella i venim a presentar-li el nostre homenatge». El rei Herodes i tota la ciutat de Jerusalem s’inquietaren en sentir aquestes noves. Herodes convocà tots els grans sacerdots amb els lletrats del poble i els preguntava on havia de néixer el Messies. Ells respongueren: «A Bet-Lèhem de Judea. Així ho escriu el profeta: “Betlèhem, terra de Judà, no ets de cap manera la més petita entre les famílies de Judà, perquè de tu sortirà un príncep que pasturarà Israel, el meu poble”». Llavors Herodes cridà secretament els mags i s’informà ben bé del moment en què s’havia aparegut l’estrella. Després els encaminà a Bet-Lèhem amb aquesta recomanació: «Aneu, busqueulo ben bé, aquest nen, i quan l’haureu trobat, feu-m’ho saber, que jo també vull presentar-li el meu homenatge». Sortint de l’audiència del rei, es posaren en camí. Llavors s’adonaren que l’estrella que havien vist aixecar-se anava davant d’ells fins que s’aturà sobre el lloc on hi havia el nen. La seva alegria en veure allà l’estrella va ser immensa. Entraren tot seguit a la casa, veieren el nen amb Maria, la seva mare i, prostrats a terra, li presentaren el seu homenatge. Van obrir llavors les seves arquetes per oferir-li presents: or, encens i mirra.
Després, advertits en un somni que no anessin pas a veure Herodes, se’n tornaren al seu país per un altre camí.

divendres, de gener 04, 2008

mes sobre EL PAPA NOEL

Ja deia jo que el papa noel és un degenerat. Puntxa aqui i veuras.
Pel qui vulgui veure'l faci un click a la adreça i després tindrà que escriure el seu nom.

No sap que fer per tenir cada dia més fans. Veu que demà arrivan SS.MM. els Reis d'Orient i torna a fer el méc.

dijous, de gener 03, 2008

el block esta SEC

NOIS en primer lloc Bon Any,
i despress commentar que aixi esta el block mes sec que aquest pou. Si no enviem fotos coemmentaris a cosetes el block no pot viure del aire.
Aixi que mireu quines son les seccions i envieu material.
Moltes gracies.
Enviar a ;

elsfreixa@gmail.com