divendres, de juliol 31, 2009

EL RAMONET A LA FIRA DE VINS

El Ramonet que ja sa fet famos a les Ameriques amb el tema dels vins, està actuan en el festival de Vins i formatxes de Santa Cruz al stand dels vins Campos de Solana fen un espectacle de Maridatge amb el Cheff alemany Axel Gockebach.
En el blog de vins del Ramonet que es diu CATABUENVINO teniu tota la informaciò.

dimecres, de juliol 29, 2009

CURIOSSITATS

Curiosa aquesta foto que esta en el blog del Hendrix a on es veu el Santi i de fondo un cartell (de santiveri) pro que esta tallat amb la paraula Santi.

dimarts, de juliol 28, 2009

EL MAX A CAN BARÇA


El Max i la seua samarreta de Tintin que es va comprar a Brusselas, va estar a la presentaçio del nou CRACK del Barça i la xespa del camp la tindrán que camviar per la proxima temporada

dilluns, de juliol 27, 2009

FREIXA ALS PIRINEUS


La Escursio d´estiu al Taga, uns quants Freixa i més …i Nacho Oriol a els Ulls dels Jueus (la Vall d’aràn…) i una vista de Pla de Beret….

divendres, de juliol 24, 2009

A LA COPA DUROPA A FINALS D´AGOST


El gran retratista, Alfredo Ferrer, ens envia aquest últim retrato d'en Santi tirant un PC en l'últim partit d'entrenament contra Gales, en el que va fer un golás per tot l'escaire. Ara está a Amsterdam preparant la Copa d'Europa de Nacions amb el combinat estatal espanyol que, si 10 vol, es jugarà l'última setmana d'Agost a Amsterdam.

dijous, de juliol 23, 2009

els ORIOLS de FESTA en FESTA


Els Oriols Freixa van de Festa en Festa cumple dels Besons en Pepe i el Lluis i els 18 de l`Anna. A tots per molts anys.

dimecres, de juliol 22, 2009

LLOCS ENTRENYABLES

l`Egarenc
  • Les Germanes q Habian caigut amb un Pou ---Eran Coixes com jo
  • El Sastre d'Olesa -------Botiga Benetton
  • Els Excombatens--------El Red Room
  • L'Egarenc-------------- La Falange
  • La niña de Casa Babero.....La filla del Bertran
  • La Casa Fantasma ------ Casa abandonada el devant dels Avis que va esta 30 anys tancada per litigi amb l'ajuntament

dimarts, de juliol 21, 2009

LA FOTO BONA


Nois la foto bona de la LOSA del CAVALL, a on el Ramir vol pujar es aquesta realment impresionan, val la pena acompanyarlo. Cada 100 metros trago de "Vibo de Valls". Totes les cabretes a la montanya.

dilluns, de juliol 13, 2009

fotos d`estiu

Aixi era la piscina del Fontxo cuan tenia dos anys. Lestiu del 1953 cuan feia calor als Xalets de cap al renta plats.

diumenge, de juliol 12, 2009

EL PAUET A LA COPA DUROPA SUB 18 A LES BRUSSELES


El Pau ha acabat amb la Seleccio Sub-18 la Copa D’Uropa. Hem quedat en 5é lloc. Ha fet dos golets com dos solets,

El 3 a 1 contra Bélgica (varem perdre 5-2) i el 12-1 contra Polònia, vam guanyar amb aquest resultat, per tant es va

despedir amb Gol !!!

Avui, cumple se mare Gloria ella i tota la kikada vols coca estan a la Belgica amb la “Selección” .


divendres, de juliol 10, 2009

ELS PINTXOS DEL RAMIR


El Ramir se a portat de Euskadi un pdf, que te 500 receptes de pitxos, nois estan de kategoria tots els que vulguin aquest arxiu pudeu escriure al Ramir al emilio: ramirfreixavancells@yahoo.es
Us deixem amb les primeres 5 receptes ara us queden 455.
1- Tartaleta Aingeru: Ingredientes: Cebolla, pimiento verde, ajo, bacalao, champiñón, gambas, coñac, tomate frito, nata líquida, sal, tartaleta, perejil picado y queso rallado. Elaboración: Se pone el aceito a calentar en una cazuela, se pica media cebolla, un pimiento verde, dos dientes de ajo y se pocha todo bien. Después, se añaden el bacalao, el champiñón, y las gambas. se dejan hacer a fuego lento durante un cuarto de hora y se echa media copita de coñac, tomate frito y nata líquida. Se sirve caliente y adornado con perejil y queso rallado. 2- Pimiento relleno de marisco: Ing.: Pimientos del Piquillo, centollo, gambas, harina, sal y caldo de cocer las gambas. Para la salsa: Cebolla, pimiento verde, ajo, tomate, nata líquida y coñac. El.: Se pone en una cazuela un poco de mantequilla, se echa el centollo y las gambas, ya desmigados, se sala y se mezcla con un poco de harina y caldo de las gambas. Se deja enfriar y se rellenan los pimientos. Se sirve con salsa americana. 3- Revuelto de ajos frescos con gambas: Ing.: Ajos frescos, gambas, huevos, sal y ajo. El.: Se pelan las gambas crudas y se echan picaditas en una sartén con aceite y ajo. Cuando ya se hayan dorado un poco los ajos y las gambas, se añade huevo batido con los ajos frescos y se remueve un poco sin que se seque. 4- Al Pequeño: Ing.: Anchoas, pimientos, ajo y pan. El.: Se colocan las anchoas en aceite encima del pan, y sobre éstas, el pimiento. Por último se recubre con ajo picado. 5- Salmón: Ing.: Pan, salmón ahumado y huevo cocido. El.: Se coloca una loncha de salmón sobre el pan y, sobre ésta, una rodaja de huevo cocido. Finalmente, y como adorno, se ralla huevo por encima.

dimecres, de juliol 08, 2009

L`URI ES PASSA AL GOLF

Avui començem una nova seccio, que li diuen "Pakis d´estiu".
La primera "Paki" diu.
L´Uri es troba de vacances a Miami i aprofita el temps xuan a golf. Aquest any deixera les classes per xuar professionalment al Golf.

dilluns, de juliol 06, 2009

TECO BOA


A la Fuenterrabia o la Ondarabia es casà el Teco.
De les Illes a Euskadi. ma que te c.........
El Teco ja es tot un home ja a donat el pas
a una forta branca catalana-euskaldum
. ma lo que pot sortir de aqui.
Moltes feliçitats a la gentil parella i benvinguda a la sobrevinguda,
nena lo que t´espera amb Els Freixa.

EL MAX CHUPS

Començan a arrIbar les primeres fotos d´estiu, el Max amb el Xupa Xups gegant.
Le del Fontxo i el "Chupa Chups" salvase a la parte, no la publiquem perque es massa forta.

divendres, de juliol 03, 2009

Diuen que els freixa som 370

Foto intiga del portal de Sant Roc entre els que surten nia algun Freixa
L´estiu te un altre ritme, per tan el blog d`estiu tambe te un altre ritme. Aixi que escriurem de tan en tan sense la presió del día a día. Esaventats del tema entrem de cop i volta al primer tema d`estiu, temes frikis i sense cap pretensio.
Diuen que els freixa son trecens i picu. 370

Segons un estudi de una pagina web el cognom FREIXA al estat espanyol el comparteigent com primer cognom 370 persones y ocupa el puesto 51.304 de cognoms mes comuns del Estat espanyol. A la provincia de Barcelona es a on nian mes Freixas un total de 326.