divendres, d’agost 28, 2009

MES DESDE PERU

La Roser en torna a escriure desde peru panteres i diu : "Esperme els vostres comentaris, així ens sentim més acompanyades en aquest racó del món que són els Andes peruans. Avui la carmen i jo hem tingut l'esperada reunió amb formça personalitats de huancavelica. Ha anat molt bé i hi ha molt desig per les dues bandes (Municipalitat i UIC) de col·laborar en molts projectes. Una abraçada per a tots!!".
www.huancavelica2009.blogspot.com

dijous, d’agost 27, 2009

la festa MAJOR de Matadepera

Negs i negnas, us enrecordeu? Son fotos dulentas pro porta recors de la FESTA MAJOR da avans. La Carmeta i la meva Anna amb el Julio Iglesias i el Fufa treu el cap despues de tota una nit engantxan etiquetes. El Ramonet i el Toti de cal casas amb el Serrat. Abaix la colla dels organizadors. Si teniu records de aquell temps de Festa Major ecriviu.

dimecres, d’agost 26, 2009

TIBIDABO

Els Freixa Matalonga al estiu del any 1958 al Tibidabo.

dilluns, d’agost 24, 2009

EL SANTI DIU:



Estic al sofa esperant que es desingfli el genoll!
Avui o dema em reuneixo amb el doctor
per decidir on faig la recuperacio de genoll
per abans de la operacio!
ja us anirem informan.

dissabte, d’agost 22, 2009

LA ROSER DESDE PERU PANTERAS


Us envio l'enllac del euronet amb el bonico i estupendo blog ,www.huancavelica2009.blogspot.com que per fi hem aconseguit actualitzar peró... no us ho perdeu, nomes puc pujar els textos, perque l'ordinador no te forca per obrir la pagina on hi tinc les imatges. Desesperant.
Puc adelantar-vos que avui ja hem treballat a tope perque els nostres cossos sembla que ja s'habituen al soroche (mes o menys, sempre hi ha algu que es troba mes fluixa o que te mal de panxa, mal de cap...) pero ja hi comptem. Jo m'he constipat i tinc veu de monstre. Ningu sap dir el meu nom i he acabat dient que em dic rosa i estan encantats per allo de santa rosa de lima (quina rabia!!).
Hem anat a colegis de nenes a fer promocio del nostre projecte, les infermeres comencaran dilluns a treballar a caritas i, no us ho perdeu, mhan demanat assessorament com a dissenyadora grafica pel retol del centre hospitalari. Dilluns he quedat amb el retolista (be, una mena de drapaire que ven pipes, arregla bicicletes i fa retols)
En fi us podria explicar coses sense parar, pero novament estic amb el contrarrellotge del ciber.
La veritat es que comenca a ser gratificant, ja que tot es tan greixos i fa tanta pudor (aquest es un gran tema, que no us el podeu imaginar, tenim una mena de pudor de cap brut ficada al nas que no t'hi acabes d'acostumer mai --encara sort del constipat!!) mortal!. Comenca a ser gratificant, deia, perque fins ara mes aviat estavem comptant els dies que ens faltaven per tornar (ens ho hem anat confessant entre nosaltres).
Ah! tambe explicar que la jefa de caritas ens ha preparat una reunio amb no se quanta gent de la municipalidad (alcaldia) per explicarlis el nostre projecte i possibles vies de comunicacio amb la UIC (tierra tragame!) amb el poc que m'agraden aquest embolaos de donar el careto. Aqui estan entusiasmats amb la UIC o sigui que ja podem fer un bon paper.
Wenu. Una abracada a tothom. Oferire tot aquesta mena de passar-ho malament gratificant barrejat pel que vulgueu. un petonas, si voleu segui l´expadicio aqui teniu la dressa del blockwww.huancavelica2009.blogspot.com

dimecres, d’agost 19, 2009

EL MARCA DIU...

El delantero Santi Freixa, uno de los mejores jugadores de la selección española, no podrá disputar el Campeonato de Europa de Hockey sobre Hierba que comienza el 22 de agosto en Holanda por culpa de la lesión en la rodilla izquierda que se produjo el pasado sábado en un amistoso contra la India. Además, incluso podría ser baja en el Mundial del próximo mes de febrero que se disputa, precisamente, en el país asiático.

Aunque la Federación Española no quiso dar detalles sobre la gravedad de su lesión ni el tiempo que necesitará de recuperación, Marca.com ha podido saber que sufre una rotura del ligamento lateral interno, al margen de que podría tener afectado tanto el cruzado como el menisco.

El diagnóstico definitivo no se conocerá hasta dentro de unos quince días, pues al tener la articulación muy inflamada tanto la resonancia como la ecografía no han podido descubrir el alcance final de su lesión.

Gabriel Dabanch, jugador del Real Club de Polo de 21 años, que ya lleva algunos días concentrado con el combinado español, sustituye a Santi Freixa en la convocatoria para el Europeo.

dimarts, d’agost 18, 2009

A SARDANES

Demà dimecres tots a sardanes a Matadepera, la cobla ja esta apunt per entona la Santa espina. A la plaça ningu pot faltar. Apa anau anau !!!!

dilluns, d’agost 17, 2009

DIGALI QUE SI

Amsterdam, 14-8-2009
Onze Santi heeft een ernstige knieblessure opgelopen tijdens een oefenwedstrijd van het Spaanse team tegen India, en het is zeer waarschijnlijk dat Santi de eerste helft van het seizoen niet in actie zal komen voor Heren 1.
Joep Brenninkmeijer, die voortdurend in contact is met de arts van het Spaanse elftal, informeerde ons dat Santi over 6 weken geopereerd wordt. Santi verblijft bij zijn ouders in Terrassa, maar wil heel graag zo snel mogelijk terug naar Amsterdam.

Wij houden u op de hoogte, en wensen Santi heel veel sterkte.

TRADUCCION:

Nuestro Santi tiene una grave lesión de rodilla durante un partido la formación del equipo español contra la India, y es muy probable que Santi la primera mitad de la temporada no está en funcionamiento para la liga.
Joep Brenninkmeijer, que está en contacto con el médico del equipo español, nos informó de que más de 6 semanas Santi operación. Santi permanecer con sus padres en Terrassa, pero me gustaría lo antes posible de vuelta a Amsterdam.
Os mantendremos informados, y desea Santi gran fuerza.

EXCURSIO A SANTA CLOTILDE

Verem anar d` excursio a Lloret de Mar els Jardins de Santa Clotilde, un lloc molt pero molt "Bonico" val la pena anar-hi, els jardins estan d´allo molt ben cuidats i el paratge es extraordinari es veu asta la Cala Boadella, en els jardins hi han unes escultures de Maria Llimona i Benet que era cosina de l'avia Merçe.

dijous, d’agost 13, 2009

SANT LLORENÇ VESTIT de GRANA


El dia 10 d'agost el Ramir pujar a St.Llorenç i varen fer la prossesor i a la arribar el devant de Montserrat varen cantar el Virolai

dimecres, d’agost 12, 2009

BUSCAN BUSCAN em TROBAT...



Buscan buscan em trobat aquesta carta a LA VANGUARDIA de lo Josep del any 79. Si la vols lleguir fes doble click sobre la carta.

dimarts, d’agost 11, 2009

LA CRISTI PRESUMIDA









Instantània de la Cristi en el moment en què s'emprova un collaret i una polsera que li van regalar pel seu sant. "Anda" que no és presumida la Cristineque!

dilluns, d’agost 10, 2009

EL SANTI LESIONAT

El Santi en el ultim partit contra la India sa lesionat, Anim Santi desde aqui tots et recolsem per que la cosa passi rapit i puguis agafa aviat el stick. Els diaris diuen:

FREIXA PODRIA PERDERSE EL EUROPEO

9 ago (EFE).- El delantero Santi Freixa, integrante de la selección española, sufre un fuerte golpe en la rodilla izquierda que podría privarle de jugar el Campeonato de Europa que comenzará el 22 de agosto en Amsterdam (Holanda), según informa la web de la Federación Española de hockey.

En los próximos días se le realizarán diferentes pruebas para ver cuál es la evolución de su lesión y determinar si puede participar en el campeonato.

Santi Freixa, gran estrella junto a Pol Amat de la selección que dirige Dani Martín, recibió una durísima entrada del portero de India, Sreejesh, a la media hora del partido amistoso que ambas selecciones disputaron ayer en Terrassa.



divendres, d’agost 07, 2009

el SANTI del MADRIZ

Serpiente de Verano, axi apareix el Santi a la fulla web oficial del Madriz. Es una fulla de veritat. News i serpientes de verano. Masa per la carabaça.

dimecres, d’agost 05, 2009

UN STICK SOTA EL BRAS


Diuen que a Terrassa els nens i nenas neixen amb un stick sota el bras.
La Berta es l`exemple de que aquest dit es cumpleix

dilluns, d’agost 03, 2009

LA MONTSE DESDE EL REGNE DE CASTELLA I LLEO

La Titi Montse a passat les dues setmanes del mig de juliol a Zamora (Sanabria y sus lagos), Lugo (O Courel i Ancares) León (Bierzo, Ancares i capital de ese reino tan lindo) i Birguis, léase Burgos capital tot molt maco.
Desde aquestes terras de Regne ens diu: "Us aconsello que quan pugueu hi aneu perquè encara que està una mica lluny es preciós hi ha molt de troç per caminar i visitar bons caldos... Toro, Verdejos, Ribera Sacra, Mencía.... Bolets...si si, bolets tapes...gratis amb la canya o copa de vi Bé, varem fer amics.... com el MORO un gos que ens va ensenyar el cami del MUSTALLAR el segon pic de los ANCARES. Vaig conviure amb els freixes....o sea los fresnos...els nostres avantpassat del ram vegetal jajajaj.....bé us envio unes afotos i com sempre si algu vol informació ja sabeu on soc"