dijous, d’abril 05, 2007

DIVENDRES SANT records

Sens dubte l'acte cabdal d'avui divendres era la Processó del Silenci. despues del Didjous Sant vissitan monuments, el divendres la processo tenia un recorregut llarg i solemne, des del Sant Esperit i torna a la mateixa esglessia. per el carrer sant pere i plaça vella.
Els armats amb el toc de silenci, la foscor de la nit i la participació callada de tota la concurrència, fa un dels actes més que era mes afavorits de tota la Setmana Santa els cucurullus suaban cera.
El silenci està assegurat pel respecte que la gent tenia a aquest acte, i la foscor no es total no mes se sentia les pases dels cucurrullos el cop de llança del armats i la veu dels que demanaban almoina.
Alguns comerços i entitats bancàries decoravan els estebliments amb teles de color negre o morat i pssabant ciris al balco...... jo ja no me enrrecordo de res mes si algu vol aportar algo de aquest records pot escriure al post calle voste parel voste

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no he viscut res de tot això i ja sóc grandeta, com es va publicar en aquest super blogggg! Ara a Terrassa no n'hi ha d'això, oi?

Anònim ha dit...

NO NOIA TOTHOM FOT EL CAMP I NO QUEDAN PENITENS NI PAGAN QUINA LLASTIMA

Anònim ha dit...

Noi, k ja ha arrivat la Pasqua. Lleva't!!!