dissabte, de maig 26, 2007

COPA "de UROPA" PRIMER PAS FERM

DESDE LA GRADA I DESDE LA GESPA 2 MANERAS DE VEURE EL PARTIT
COPA "DE UROPA"
ATLETIC 7 els de la FRANCE 2 primer pas
El Ono Atletic Terrassa lidera el grupo B de la Copa de Europa masculina tras derrotar por 7 a 2 al St. Germain HC francés en la primera jornada de la competición en la que los anfitriones y favoritos, el Bloemendaal, en el mismo grupo que los catalanes, vencieron por la mínima (1-0) al Waterloo Ducks belga.
El grupo A lo lidera el Pocztowiec Poznan de Polonia, que derrotó por 5-3 al Reading inglés mientras el Creafelder (Ale), con su victoria por 2-1 ante el Kelburne escocés, se sitúa segundo del grupo.
La victoria catalana se fraguó a partir de un 'penalti stroke' transformado por el especialista Santi Freixa. Dos nuevos goles de Michel y Gugu encarrilaron la victoria pese a que antes de llegarse al descanso el once galo redujo diferencias (3-1). En la segunda parte, una salida espectacular del Atlétic dejó el partido sentenciado con un gol de Xavi Ribas.
Dos nuevos goles de Santi Freixa que colocaban el 6 a 1 en el marcador dieron paso al segundo de los franceses (6-2) y el colofón final, con el séptimo para el Atlétic, materializado por Xavi Ribas. La porteria de los amarillos fue defendida durante 20 `por el explendido Ferran que las parò todas.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats al willow pwl debut a la copa europa!!!!

Anònim ha dit...

doncs la titi s hi suma a les felicitats de la germana.....
traki family k ni ho sento pel transis...aixo esta guanyat
besotes

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els jugadors. Ja estem a la final avui Diumenge , em patir molt pero ho heu fet molt rebé Guguet ets sensacional la buli ha encés les espelmes i li ha dit al Ori de dalt que t´ajudi i has fet un golás Bien Gugu Bien Petons

Anònim ha dit...

Ja estem a la final PON UN FREIXA EN EL EQUIPO quina patulancia

Menxu ha dit...

Ei famili atletica...aixo ha sigut masa, kins nirvis ke em pasat.... la retransmisio del Pericooooo molt be , pro ens ha fet patir molt, esperem k dema guanyin la Copa d'uropa. Un peto pels jugadors mes bons d'uropa.

Anònim ha dit...

Felicitats al Willow "ese peasso portero"!!!!!! lo del Gugu ja en fa de temps que se sap a tot arreu que es graaaaaande!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Cullons Ramonet lleva't. Ja som a la final