Aquesta es la icreible col.leccio de paelles del TON
crec que la mes gran es per 50 "minjadors de paella"
10 comentaris:
Anònim
ha dit...
Gràcies al Tiet, jo he fet alguna paella d'arrós amb alguna d'elles. Com ja s'ha discutit molt al block, cada maestrillo tiene su librillo a l'hora de fer-la. Globalment s'arriva a la conclusió que els PAELLERS DE CAL FREIXA fan uns arrossos de categòria, cadascú amb els seus secretets. Som déstil català, per molt que el Ramonet tiri a valencià. Ara bé, el Fufa li fot massa pebre. Al Tito, a vegades, li surt covada. El meu secret és deixar-la reposar, uns 3 minutets tapada amb les págines de Contactos de La Vanguardia. I el teu?
jajaja el pare, l'Oriol la tapava amb L'Alcazar el diari més més més més fatxa del mon mundial.... i li sortien boníssimes k ho diguin els de la Trinca, Mocedades, Pedro Ruiz, la Palometa San Basilio ai ai ai si k eren bones les del pare besotes TITI
ara ara... qui sa punta... crec que la millor paella es la que far el tito pero a vegades li surt agarraet agarraet haurian de ferla Tiet FUFA-Tiet TON-Tito OAN-FONCHO I el qui guanyi un cap de setmanta a Castelldefels al Hotel RIBIERA que diu que si dorm de collons i surt planchadet i arreglat
Això sí, el català de "pudri pa". L'el·la geminada que no falti, pero "colección" i "paellas" "que no fuera el caso, tú". Ai, si aixequés el cap en Pompeu Fabra... Ramon ets el bolivià que escrius més bé el català del tot el món mundial, t'ho juro.
Aíxó ja sembla: "Cal pixa i rellisca"..... Aqui cadasqún diu la seva, sobre tot els asiduos del buog. Es el kit-kat de la feina, ¿o no?. Jo ja ho espero amb deliri Conclusió: millors paelles TOTES les de les FREIXA. El català muxo que deseá. Aprofito per enviar petonets a tots els asiduos, sous tots molt divertits....!!! Anicué
Anonimo on farem akesta paella marevellosa ????????? kuan?????, Jo m'apunto. M'agradaria axudar i fert de pinxe dons jo n'idea de fer-ne, pk a mi no mes em surt be l'arros a la casola i no sempre.
les segones generacions també n'am après, nois... m'apunto a cuinar-ne una en aquest concurs de paelles... ara ens falta el tros que de paelles i cuiners ja en tenim!
JO vull catar-les totes! i també aprendre'n per lo tant si puc venir, jo m'ofereixo com a "pinche", de tots no perque aniriem tots pel pedregar però d'un sí! Apa siau!
10 comentaris:
Gràcies al Tiet, jo he fet alguna paella d'arrós amb alguna d'elles. Com ja s'ha discutit molt al block, cada maestrillo tiene su librillo a l'hora de fer-la. Globalment s'arriva a la conclusió que els PAELLERS DE CAL FREIXA fan uns arrossos de categòria, cadascú amb els seus secretets. Som déstil català, per molt que el Ramonet tiri a valencià. Ara bé, el Fufa li fot massa pebre. Al Tito, a vegades, li surt covada. El meu secret és deixar-la reposar, uns 3 minutets tapada amb les págines de Contactos de La Vanguardia. I el teu?
jajaja
el pare, l'Oriol la tapava amb L'Alcazar el diari més més més més fatxa del mon mundial....
i li sortien boníssimes
k ho diguin els de la Trinca, Mocedades, Pedro Ruiz, la Palometa San Basilio
ai ai ai
si k eren bones les del pare
besotes
TITI
menys garlar i més paellà, a vore si organitzeu un concurs de paelles i fotem un xipotil d'arròs!!!
ara ara... qui sa punta... crec que la millor paella es la que far el tito pero a vegades li surt agarraet agarraet haurian de ferla
Tiet FUFA-Tiet TON-Tito OAN-FONCHO
I el qui guanyi un cap de setmanta a Castelldefels al Hotel RIBIERA que diu que si dorm de collons i surt planchadet i arreglat
Això sí, el català de "pudri pa". L'el·la geminada que no falti, pero "colección" i "paellas" "que no fuera el caso, tú". Ai, si aixequés el cap en Pompeu Fabra...
Ramon ets el bolivià que escrius més bé el català del tot el món mundial, t'ho juro.
Aíxó ja sembla: "Cal pixa i rellisca"..... Aqui cadasqún diu la seva, sobre tot els asiduos del buog. Es el kit-kat de la feina, ¿o no?. Jo ja ho espero amb deliri
Conclusió: millors paelles TOTES les de les FREIXA. El català muxo que deseá.
Aprofito per enviar petonets a tots els asiduos, sous tots molt divertits....!!! Anicué
Anonimo on farem akesta paella marevellosa ????????? kuan?????, Jo m'apunto. M'agradaria axudar i fert de pinxe dons jo n'idea de fer-ne, pk a mi no mes em surt be l'arros a la casola i no sempre.
L'Ignasi virtual(segons tàbac)
s'apunta això si com a peticio demano que qui la faci sigui el meu avi Ton Freixa Vancells
pq com ell ningu les fa!! hem sap greu per la resta de Freixams pero es la pura veritat
les segones generacions també n'am après, nois... m'apunto a cuinar-ne una en aquest concurs de paelles... ara ens falta el tros que de paelles i cuiners ja en tenim!
JO vull catar-les totes! i també aprendre'n per lo tant si puc venir, jo m'ofereixo com a "pinche", de tots no perque aniriem tots pel pedregar però d'un sí!
Apa siau!
Publica un comentari a l'entrada