- 75 grs de xampinyons
- 200 grs d'arros
- 350 grs de xai ja fet al forn a trossets
- 25 grs de mantega
- 25 grs d'ametlles filetejades
- 25 grs de panses
- 1 ceba
- 1 pot de sofregit preparat
- 1 pastilla de caldo de carn
- oli
- canyella
- Posar a una paella una mica d'oli i la mantega. Daurar les ametlles i reservar-les-
- A la mateixa grasa saltejar la ceba i els xampinyons laminats. Als 10 minuts , afegir la carn, fregir , afegir el sofregit i les panses.
- A una cassola de fang, saltejar l'arros amb una mica d'oli, afegir la pastilla de caldo de carn dissolta en tres gots d'aigua calenta i deixar coure a foc lent durant 10 minuts.
- Passar el contingut de la paella a la cassola, mesclar i tirar-hi per sobre les ametlles , una mica de canyella i coure 10 minuts més. Llavors ja es podrà servir.
5 comentaris:
En aquest plat al final s'emplata
i no es serveix,o que no veus el tele?
voleu dir que cal la cassola de fang? no fotem...jo aqui on cullons la troob una cassola de fang ???
Xama
Jaume Torna
tennis elbow and cure
Review my homepage ... tennis elbow causes symptoms treatment
Cleves rosacea laser treatment
my page Cannon AFB rosacea doctor
Publica un comentari a l'entrada