dijous, de novembre 19, 2009
Pesols Aufegats
PESSOLS AUFEGATS amb butifarra blanca i negre
La Montse ens envia aquesta recepte i ens diu "no és per res però m'ha sortit boníssima...
una que no tiene abuela....jajajaaj"
INGREDIENTS
2 sebes grans
4 grans d'all
3 patakes grosses
1 bosa de guisantes muy tiernos del MERCANDONA congelados (sobre tot muy tiernos........)
1 pastilla brou vegetal HACENDADO (MARCA blanca del MERCANDONA)
1 morcillita negre i una altra blanca del MERCANDONA salxixes para cocido... boníssimes
1 gotet d'aigua
1 rajolí de xerez (BACO també del MERCANDONA, bo i barat...)
1 rajolí d'oli bo....
Primer posar oli a la caçola i fregir la seba que l'haurem tallat a grills....l'all un sencre
i els altres a quadrets petits, llavors al cap d'uns deu quinze minuts afegir-hi les patakes taiadetes a quadrets
sal pimentar...i afegir hi lo xeres, un raig generós.
Bé, al cap d'uns altres 10 minuts, posar-hi los pessoles, amb un gotet d'aigu i la
pastilla de brou vegetal (ki en tingui de natural k li fiki)
a foc primer fort...uns deu minuts... i despres lent.
Aixi fins als vint minuts, k hi posarme les butis....
senceres perk si no s esmicolen.
Res cinc minuts més....cinc de repos i a minjar
nois no es per res pero avui m'ha sortit boníssim
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Jo canviaria el nom: PESSOLS al Mercadona.
be tens rao nonimus...però ramonet la afoto no es akesta...reindinvico les meves a fotos, k encara k siguin tronadetes son monissimes
snif
besotes
titi
L'aigua del Maradona o de la Font de Can Roura?
del grif... si no de la font del sauc...jajajaja
besotes
titi
Nena, ja m'has dat unidea, demá o ficu per dinar.
Publica un comentari a l'entrada