dimecres, de març 10, 2010

LA CARLOTA CAMPIONA


La selecció catalana sub-16 femenina, amb 8 jugadores de l'Atlètic, va guanyar el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques després d'imposar-se a Euskadi per 2 a 1. Les jugadores entrenades per Jordi Barrio i Oriol Torras van derrotar la Comunitat de Madrid, Portugal, les Canàries, i Euskadi, a la final, marcant 27 gols en tot el campionat i encaixant-ne només un. Les representants grogues-i-negres van ser: Elena Malgosa, Mariona Heras, Cristina de Paz, Mariona San José, Carlota Clotet, Carlota Freixa, Clara Escorihuela i Laura Pujade, portera.
El gugu amb va acompanyar a veure la Carlota a Madri pesant per Montblanc (molt maco) amb aturada de la Guàrdia Civil, 2 puntets i 140 leurus
-usted circulava a 167 do punto i murta- Collooooonsss-,ja tu deia jo que corries molt- i el dissabte cap a Santander a veure el Vallès 1 a 3 i 2 puntets el serro.
INFORMA ER DAVID

5 comentaris:

ramir ha dit...

Felicitats Karlota¡¡¡¡¡

maria ha dit...

Moltes felicitats estic molt contenta dels teus exits.María

Anònim ha dit...

felicitats Carlota estic molt contenta pel titol i per k avui tan seleccionat per jugar amb la selecció espanyola sub 16 per jugar al 4 nacions,que guai.

Maria Freixa

Anònim ha dit...

Carlota com el Barça
molt d'entreno i molta feina
aixi els exits venen sols!!!!!
Moltes felicitats i molts anims
per seguir millorant.
kikufre.

titi ha dit...

falisitats Karlota
sigue asi....
visca catalunya!!!!
i gugu...ya te vale...
dos puntets...si si...pakis...
i 140leuros ...si si...ya te vale
i punto
besotes
titi