dimecres, de febrer 28, 2007

dimarts, de febrer 27, 2007

dilluns, de febrer 26, 2007

CONDOL A LA FAMILIA PUIGDELLIVOL FREIXA

CONDOL
El nostre condol en Jordi Puigdellivol per la mort del seu pare, aquest es el moment de esta molt aprop amb l`esperit i els fets de la seua familia i dels que per branca son tambe de la seua branca a la Carmeta i al Jordi al Xavi y a l`Anna.
Beneït sigui el dolor. —Estimat sigui el dolor. —Santificat sigui el dolor... Glorificat sigui el dolor!

divendres, de febrer 23, 2007

ALBUM INTIC

On es l'abad dels filferros?

dijous, de febrer 22, 2007

OPORTUNITATS

CAMPERS A BON PREU

Hola us adjunto aixo per si LES MOSQUES només cal que poseu el meu nom i dos congnoms i a l’espai Empleat de Camper i aneu a una tenda CAMPER. La llista de tendes de CAMPER es a la web http://www.camper.com/
A veure si en treieu porfit!
TECO Esteve Buldu Freixa
Per compar fes click dos vagades al paper que tens aqui i ja pots anar a la tende Camper que vulguis

MUNDIAL IDDOR: L` URI MEDALLA DE BRONZE DE SALA

L`Uri es medalla de bronze a la COPA DEL MON DE HOCKEY SALA que es va cel.lebrar la darrera setmana a Viena (Austria)
On va marcar 8 gols i gols decisius per les victories que van portar a Espanya a assolir per primera vegada en la seva história la medalla de bronze en el mundial de hockey sala. Moltes feliçitats campiò !!!!!
L`ORI and L` URI
Com es natural el "Globetroter" Oriol no i podia faltar

dimecres, de febrer 21, 2007

LA CALÇOTADA PROMUGUDA PER EL BLOCK

La calçotada ha canviat
i serà el 24 març
per saber el lloc i confirmar l'assistència.
TRUQUEU A RAMIR O MONTSE
CONFIRMAN LA VOSTRA ASISTENCIA CADA TIET
QUE AVISI ELS SEUS
93 7889473 - 93 7888811
Per cert guardeume un calçots i mels envieu per DHL a Bolivia





AHIR I AVUI L`ANA AURELL


divendres, de febrer 16, 2007

UN PARENTESIS

Nois i noies us comunico que fins el dimecres dia 21 (Dimecres de cendre) estarè fora per tan vacances obligades del BLOCK. aqui a Bolivia es Carnaval. per tan aprofiteu per envia material per poder alimentar aquesta "Bitacora". Salutacions i gracies per la vostra col.laboracio fins dimecres

RAMONET


PD: la foto no es de carnaval es autentica de la zona alta (4000 metres) del Pais

MONTSE LA BONA CUINERA

La Titi Montse la millor cuinera de la familia o una de las millors. aquest sonriure u diu tot.
!!!!! Bon profit !!!!!

dimecres, de febrer 14, 2007

PERSONATGES: "EL FERRERET


"FERRERET COM TE DIUS?"

Li deia l'avi Alfons a un encarregat se la fabrica,

i que responia: " jo Ferreret"

AHIR I AVUI DE LO LLOIS


dimarts, de febrer 13, 2007

AVUI CUMPLE DEL GUGU


EL SANTI A LA PATAGONIA ARGENTINA DEVANT DELS IMPRESIONATS ICEBERGS. SANTI QUE PASSIS UN BON CUMPLE !!!!! PER MOLTS ANYS I CUIDAT !!!!

(esperem que ens evies fotos de la India per el block)

L` URI CAMPIO D` ITALIA DE SALA

EL PRIMER FREIXA
QUE GUANYA EL SCUDETO
SPORT HOCKEY SU PRATO FINALI SCUDETTO HOCKEY INDOOR 2007 FINALE 1°-2° POSTO MASCHILE ROMA - BRA
nella foto: ORIOLO FREIXA CIRILLI ESULTANZA FINALE ROMA CAMPIONE D ITALIA

dissabte, de febrer 10, 2007

AVUI ES EL SANT DEL`ARNAU

Avui dissabte és el Sant de l' Arnau, el noi de Castellfollit del Boix. A la foto està amb el seu germanet Jan i la tortugueta "papeta" .
ARNAU QUE ET VAGI MOLT BE I QUE ET REGALIN MOLTES COSES PER "xuar"

divendres, de febrer 09, 2007

L `ORI JA RASCA ELS "CULAMPLA" per molts anys

AVUI DIA 9 de FEBRER EL ORI JA ESTA A UN PAS DELS "culampla" PER MOLTS ANYS I QUE SIGUI LA PRIMERA DE LAS BONES FESTES AQUEST ANY
PER ARRIBA A LA ESPERADA "BOA"

dijous, de febrer 08, 2007

PERSPICASIA









¿ QUINA DE AQUESTAS DOS BICICLETAS ES LA DEL ATLETIC. PARLI VOSTE CALLE VOSTE. EL DEBAT ESTA SERVIT

dimecres, de febrer 07, 2007

LA GUAPURA de la NURIA del`ALETIC desde menuda

La Núria Abad Sebastià Freixa, vestida del ATHC.
!!!!! que guapa i simpaticona!!!!

SANTI FREIXA, LA ESTRELLA del ATLETIC: de ARGENTINA ....! A LA INDIA!

DESCUBRIR MUNDO ES DESCUBRIRME A MÍ MISMO”, AFIRMA EL JUGADOR
El Ronaldinho del hockey español ha estado trabajando en Argentina y ayer mismo viajó a Nueva Delhi para jugar en la India. Es un trotamundos
Está considerado uno de los mejores jugadores del mundo, pero Santi Freixa, el Ronaldinho del hockey español, ha decidido dar un paso más allá. Ayer mismo contactamos con la estrella del At. Terrassa. Se encontraba en el aeropuerto de Frankfurt, recién llegado de Argentina, donde ha trabajado los últimos meses como economista.
Estaba a la espera de tomar otro avión rumbo a Nueva Delhi para trasladarse, después, al norte del país. Freixa jugará en el Shere-Jalandahar. No estará sólo. Otros dos jugadores españoles se han embarcado en el mismo proyecto: Ramón Alegre, que se incorporará al Hyderabad Lyons y Albert Casas, que ya ha cubierto una primera fase en el Chennai Verans. Un cambio radical...A veces es necesario.
"Hay que sacarle jugo a la vida. Si no, es muy aburrida.Y todo, gracias al hockey hierba.El hockey es el nexo de unión. A mí, este deporte, me ha servido para conocer a gente en todo el mundo, a viajar sólo y también acompañado, a experimentar sensaciones, olores y colores... Son valores que están muy unidos al deporte. "
Expliqueme como fue su experiencia en Argentina.
"Maravillosa. ¡Qué país, qué gente...! Lo recorrí de norte a sur. Hice cantidad de amigos. Fui a trabajar como economista –es graduado por la Escuela Superior de Comercio Internacional– y traté de darle una vuelta de tuerca a mi estancia. Viajar solo es muy enriquecedor, te llenas de matices y lo absorbes todo como si fueras una esponja. ¿Qué aprendió?Es un país hermano y, sin embargo, completamente distinto del nuestro. Argentina te enamora, es una tierra muy especial. Salvaje y culta a la vez, rica y misera..."
¿Qué espera encontrar ahora en la India?
"Pues no lo sé, con franqueza. Este viaje me produce cierto vértigo porque se trata de un salto cultural muy saludable pero de enorme alcance. Lo mejor será no hacerse ninguna idea al respecto. Quiero llegar sin imágenes preconcebidas. Sencillamente, dejarme envolver por todo lo que me rodea; aprender, ver, mirar, tocar... En una palabra, sentir. Las experiencias nuevas lo son en la medida que no hay lecturas previas. Lo maravilloso de viajar es dejarse atrapar por el lugar que visitas. Sin más. "
¿No le preocupa adaptarse al sistema de juego de la India?
El hockey es igual en todas partes. Un stick, dos piernas y mucho corazón. Por lo demás, es verdad que jugaré en un equipo profesional –es el segundo deporte en importancia en la India tras el criquet– con dos paquistaníes y el resto, hindúes. Nuestro idioma es universal. Supongo que habrá bastante presión, también me han dicho que la cobertura mediática es enorme... Trataré de aprender todo lo que pueda tanto dentro como fuera del terreno de juego. Habrá que ver como se organizan; los viajes y esas cosas... No sé que me encontraré cuando llegue. Es un cambio brusco, pero supongo que eso es lo que hace que este viaje sea maravilloso.
¿Cuando regresará a Barcelona?
A tiempo para disputar la segunda vuelta de la Liga española, que ahora está interrumpida. El año viene repleto de acontecimientos importantes.Sí, porque tendré que afrontar con la selección española la Copa de Europa que se disputará en Manchester. Habrá que hacerlo bien porque los tres primeros clasificados conseguirán el billete directo para los Juegos Olímpicos de Pekín, que es el principal objetivo del equipo, claro.
De lo contrario...
Habrá que jugársela en el preolímpico. Confío que no sea necesario.
Lo dice usted, que está considerado el mejor jugador del mundo.
Sólo quiero crecer.

dimarts, de febrer 06, 2007

LLOCS PER ANAR : "RASQUERA"


El Fontxo ens recomana el dolç de forma de mitja lluna, farinòs i una mica enllacador, farcit de cabell d'angel. Però si aneu a Rasquera, a la pastisseria de Cal Benaiges, els menjareu sense donauvos compte. BONISSIMS!!!!
El Focho ens recomana aquest dolç de forma de mitja lluna, farinòs i una mica enllacador, farcit de cabell d'angel. Però si aneu a Rasquera, a la pastisseria de Cal Benaiges, els menjareu sense donauvos compte. BONISSIMS!!!!

dilluns, de febrer 05, 2007

PERSONATGES: EL REGALESSIA

Cuan els Freixa anavam al camp de futbol del Terrassa, avans hi havia un senyor que per vendre la regalessia, cridava ben fort REGALESSIA!!!!.
Els temps van canviant. Ara ni hi hà un altre, un "integrat", que diu REALÍ !!!!.
Per cert per 1 ebro ten donen un trosset que sembla una burilla de Rossli.

dissabte, de febrer 03, 2007

divendres, de febrer 02, 2007

PARLE VOSTE CALLE VOSTE






Un dels freixa escriu al block i ens diu: "Clavada et quedi."
Voldria saber.si tot quindam sap de on ve aquesta frase

dijous, de febrer 01, 2007

FOTO DESDE PARIS DEL TECO

El Esteve Buldu nos envie una foto que va treure el diyuns que ser a Paris per fenye. Entra a un restaurant a sopar i de repent va tindre una aparicio . !!! mireu el que hi havia penjat a la paret!!!! ma que te co... El famos PICON areu del mon.