dijous, d’abril 30, 2009

ara Fa 53 ANYS

Ja que ahir era el Sant del Ramonet, portem avui aquesta afoto de cuan en feia 1 ara fa 53 Es dir axi era el Fontxo, el Fufa i la Maria ara fa 53 anys.

dimecres, d’abril 29, 2009

PER MOLTS ANYS RAMONET


Avui es el cumple del Ramonet,
Per molts anys!!!!

dimarts, d’abril 28, 2009

LA ROSER AL TUC DE VIELHA

Es una foto d'aquest estiu de la Roser culminan el des del tuc de Vielha la veritat es que feia una mica de fred.

dilluns, d’abril 27, 2009

MONTSERRAT


La Tate, la titi Montse, la Montse de la ma del Abat, La Montse FR a totes moltes feliçitats el dia del seu Sant. I que ens guie capa el cel.

divendres, d’abril 24, 2009

ara fa anys CASAMENTS

Tal dìa com avui es casarant la Maria i l`Ori a Montserrat el any 1950. I al any 1987 u feren el Kiko "volscoca" i la Gloria. Moltes feliçitats a tots i a totes !!!!!

dijous, d’abril 23, 2009

GRAN FESTA i Molts aniversaris

Avui es un dia molt gran per Elsfreixa, ja que tal dia com avui al any 1923 va neixer la nostra branca, es casaran els avis. Tambè avui tenim que recordar per Sant o per cumple a la Cristina FV, al jordi AF, i el sobrevingut Jordi Puigde y a Jordi PF. A tots avui especialment moltes feliçitats per molts anys !!!!! I que tots plegats podem seguin escribin el Llibre dels Freixa Bon dìa de Sant Jordi, !!Visca Catalunya!!!

dimecres, d’abril 22, 2009

El Xavi disputará El Rallye Girona


El próximo fin de semana del 24 al 25 de Abril, se disputará la segunda cita de la temporada del Campeonato de Catalunya de Rallyes, donde estará presente el equipo de la Escudería Motor Terrassa, Puigdellivol – Del Corral.

A las 09.00 hrs de la mañana del Sábado día 25 desde la Plaça de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, tomará la salida el primer equipo para la disputa de las especiales del 22 Rallye Girona. Los tramos serán los míticos; Cladells, Ossor, Els Angels y Santa Pellaia, que los equipos deberán disputar en dos ocasiones, sumando un total de 102,08 kms cronometrados.

El equipo patrocinado por Baricentro, Puigdellivol – Del Corral sale muy motivado a la disputa de esta carrera, tenemos muchas ganas de disputar esta carrera, y abandonar la mala suerte que tuvimos en el pasado rallye Pachá que nos permitió solo disputar dos tramos.Un pequeño conato de incendio obligó al equipo a abandonar en el pasado rallye Pachá después del segundo tramo, cuando se encontraban en la 10 posición de la general y terceros del grupo “N”. la verdad es que estábamos muy satisfechos del rallye que estábamos haciendo, era todo nuevo para nosotros (los tramos, las condiciones, el coche sobre asfalto, el copiloto, etc….) y disputamos los dos primeros tramos con prudencia y el resultado no fue malo.

El rallye Girona va a ser muy difícil ya que es la primera vez que disputaremos estos tramos, y que todos los equipos conocen perfectamente, pero disponemos de un buen coche, un buen equipo, y muchas ganas, lo que nos va a ayudar a hacerlo lo mejor posible.En principio se espera que sean 60 los equipos que estén en la salida con todos los favoritos a la lucha por el titulo, Membrado – Villamala (actuales Campeones de Catalunya), García – Pujol (líderes del campeonato), Orriols, Zurita, Segú, Domingo, etc.. El rallye finalizará a las 19.55 hrs del mismo Sábado también en la Plaça de l’Ajuntament de Riudellots de La Selva.

dimarts, d’abril 21, 2009

MONTSE PER MOLTS ANYS

Com podeu veure la Titi ja esta preparada per cel.lebra demà dìa 22 el seu cumpleanys. per mols anys desde el Block !!!!! i que no te le beguis tota, es nota que vas de clen i no apostas per el tradicional Dubois.

dilluns, d’abril 20, 2009

LA LLET

Algu s´anrecorda.
El document esta tret de la web del Rafael.

divendres, d’abril 17, 2009

TAL DIA COM DEMA...


Tal dia com demà 18 de April la Montse i el Llagosti es cassaran i de aquest brot d´amor tendre casualment al mateix dia pero uns anys despres va neixer el Tonet. Be a tots moltes feliçitats i per molts anys !!!!

dijous, d’abril 16, 2009

HOLAND GUGU


El Santi la imatge esportiva de Holand

dimecres, d’abril 15, 2009

aniversaris de la Setmana




Tal dia com el 4 d`abril del 98 es casaren els nois Pedrissa Sabih i Sussi Freixa, una parellaça.

Tambe recordar que el pasta dimarts dìa 14 va fer 20 anys el Granuja Puigde es dir el pilot que don voltas de campana.

I atenciò dema es el super cumple del TON i segur que u cel.lebra fen una bona paella. A tots moltes feliçitats.

dimarts, d’abril 14, 2009

AXI ERA EL CARRER

Aixi era el carrer Sant Pere al costat de casa dels avis aon vivien tots els tiets, algú ens pot explicar algo de aquesta tenda. parle voste calle voste

dilluns, d’abril 13, 2009

BONA PASCUA

Nois Bona Pascua i per cel.labraru el Block us regala aquesta mona, que es la mes friki que em trovat. Me sembla que la a fet el ignassi de cal Piera.

dimecres, d’abril 08, 2009

SETMANA SANTA



Nois el block sen va de vacançes hasta el dilluns de pascua esperu que me envieu "La mona". Us deixo amb aquest record un Pas de la processo de Divendres Sant de Terrassa del any 1930., la afoto esta feta a la Plaça Vella, al fons el carrer Cantarer, es curios el cartell de la posada del darrera.
I no podian falta cara a Setmana Santa els armats de Terrassa en una foto de l’any 1967. No se si sabeu pro des de l’any 1968 que no es fa la processo a Terrassa, lunic que es pot veure a la catdreal del Sant Esperit el museu de la Setmana Santa a on estan tot el material que procesonaba i ja no han sortit més. Si algún so li podriam donar a aquestes afotos es el arrastra de peus dels armats i la canterella dels que recullian almonis "Germans per la mort de Deu cada almonia que doneu coranta dies de perdò".
Que tingeu tots una reflexinada Setmana Santa i aneu amb la mainada als officis.

dimarts, d’abril 07, 2009

Ma qui es qui?

Ma sembla recorda que aquest es el cam de la BOLSA alla a Monjuich. Pero qui es qui T`enrecordes? Parle voste calle voste. Es poden tambe fer cumantaris de les afoto.

dilluns, d’abril 06, 2009

la mola ENFARINADA

A la web http://www.antoniogil.com/ podeu trobar un bon reportage de afotos de la nostra Mola ben nevada. Es molt bonic val la pena veurel.

divendres, d’abril 03, 2009

¿qui es qui?

Crec que els personatges que nian en aquesta afoto son: la Carmeta, la Mariona i la Titi Montse. Pero no se ni que feian ni a on era aquet pati. poden les protagonistes dir algo de aquest testimoni grafic.

dijous, d’abril 02, 2009

AMERICA TOT ES GROS


El Ramonet a tornat de Xile a on a disenyat una campanya electoral per uns politics que es presentan a les eleccions generals de aquet pais a finals de decembre.
La cosa a anat be i pareix que tot es fara segons les ideas del gurù de las campanyas a les Ameriques, avans de sortir de Bolivia es va fer aquesta foto al costat de taronjas gegans i tambe ens evia una foto de un mosquit gros el billet que esta el costat del mosquit es com si fos de 5€.

dimecres, d’abril 01, 2009

EL XAMA DEBUTA A LONDRES COM A CANTANT



El passat dilluns EL Xama va debutar com cantant de pop a un club de Londres, amb dos guitarristes i bateria i tot. Cantant "Oasis - Don't look back in Anger". aqui tenim la proba. el disco surt al carrer el proxim mes de Juny. ! ma que te collionS!!!
PER CERT:

Recordar que el passat 26 de març va ser els Sants i cumples de la Mariona de cal Gòmez A. El Sant dels Alex, FS & VB Be o tots perdò per no dedicarlis una página del blog, pero estaba de viatge a Xile i un es de bona fe pero no arriva a tot. !!!! Moltes feliçitats !!!