dimecres, de novembre 05, 2008

EL TITO JUAN VA ENTRA DE GOS

Per sort o per desgràcia, encara hi han uns cuans Freixa que tenen títols del Barça. El dimarts van anar a veure la ChampionsLí. El Basílea ens va empatar. Però que bé s'ho van pasar. El David i el Fontxo amb el tito Juan que, va entrar de gós, van poder comprobar l'excel.lència d'anar al Nou Camp. Van colar tres entrepans, tres, de pernil de Jabug, que el Tito havia preparat amb tot carinyo, tan mateix tres ampolletes de vi de Rioja que van fer clinck clinck! a l'hora d'entrar al camp i el porter no s'en va donar compte. Segons ell li van costar més ebros de lo que valia l'entrada. A mitja part van anar a fer el riu, gemagant pel mal joc (veure retratu), per cert, ara els pixadors no fan aquella olor tan característica.
Avui el David ha pasat amb exit la proba médica "de la sonda al cul". Feia dies que tenia cagarrines i mals de panxa. Tenia d'anar en dejú i es va menjar l'entrepá, tenia tanta gana que no va poder més. Per sort no ha pasat res. L'han sedat i al despertarse ha dit: " I el Keita? i les ovelles?", les mateixes preguntes que va dir son pare, el Fufa, cuan es va despertar de l'anestèsia a l'ultima operació. "De tal palo tal astilla". Dilluns sabrem els resultats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei una pregunta,aqui pixavau,orinavau,o fiau el riu?ramir

Anònim ha dit...

Ondia tu a mi em sembla que el Fontxo pixava i el tito feia el riu...... ara el millor la postura del Fontxo apoiat a la paret amb el braç que queda lliure.......

Teco

Anònim ha dit...

VAMOS TITO UAN, VAS FER BUP BUP
.... i vosaltres pixaners...ja os vale....
besotes
titi

Anònim ha dit...

Quen era de bo l´entrapa del Tito...un palet salat... i el vi picaet
oi Foncho

TITO-no nanu no na na na na

BONISSIMMMMMMMMM

DAVID FREIXA paloma