dimarts, de gener 16, 2007

LA PILI, LA TITI I LA MENXU

"Anda que no" las tres juntas de que parlaran. Voste te la paraule, tothom les coneix Que diuen? Per que estan tan series? Tu tens la paraule Parle voste calle voste.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

La titi va a la seva bola total!!!!
jajjaja!!

Anònim ha dit...

Caia que ai arribat a una conclusió: Estan escoltant a la tieta Montse!!! Es veu una mica a sobre del ram de flors!! Per cert, escolten amb molta atenció!!!!!!

Menxu ha dit...

Pots pensar el k dèiem, ja ni men recordo , gens de gens, no se ni de kina festa es, tindrem k averiguar i ja vos diré de k parlàvem.

Anònim ha dit...

La tieta Montse els hi está fotent un abric!!!!!!!!! Estan escoltant pasmades, en van aprenent pel dia de demà. Tot lo que sigui garlar...agrada a la dona de Cal Freixa i qui la diu mes grossa, encara mes.

Anònim ha dit...

menxitu era les bodes d'or del tiet ton i la tieta anna........us dic un secret, m'acabava de llevar, no ho digueu a dingú...jajjajajaaj

Anònim ha dit...

per cert ki és el uau......com tothom, la titi va a la seva bola com tothom, faltaria plus.....

Anònim ha dit...

Jo crec que estaven reflexionant sobre el perquè de tot pelgat fixeu-vos les mirades perdudes (unes més que d'altres...)en l'horitzó.....

Anònim ha dit...

La Uau és Laura Freixa, jo mateixa!!

Anònim ha dit...

Garlar i jalar, que el puritu que s'està fumant la menxu no és precisament de tabac andorrà,
RFA

Anònim ha dit...

Estaven quedant pel gintu dels dimecres a la piscina del club, i la titi feia aquesta cara xq no hi podia anar!! (com jo)!