divendres, de juliol 20, 2007

SEGONA OPERACIO de la GEMMA

El David informa que avui la Gemma esta amb la segona operació i ens envia desde
Torrevieja (Alacant) una forta abraçada a tota la familia Freixa El David en el seu missatge ens diu que "resu per que tot anira be".
ULTIMES NOTICIES: Lá operacio anat molt b la Gemma esta a la UCI cansadeta i descansan Estimats tiets cosins sobrevinguts gatas meules i tothom estic molt content i aixo u celebrarem com este que celebra quant la Gemma i la Martona Buldu estiguin ok la fotarem grossa.....molts petons a totsdesde Torrevieja saludos cordiales

12 comentaris:

elsfreixa ha dit...

Neng espero que tot vagui TOT be, per cert a veure si trobas a Torrevieja el Carrer Ramon Freixa (ESTA ARREDERA DE LA oPEL ENTRAN PER LA CARRETERA DE ALACANT) i ens envies una foto de tu i la placa del carrer per publicar aqui al Blog

RAMONET

Anònim ha dit...

Seguim resant per ella cada dia.
Jo --assidua del blog-- em despedeixo fins al setembre. Desconecto del món mundial i també de la intenné. Sin tinc oportunitat no deixaré passar la opor d'entrar al blog. Ciao i BON ESTIU. Ànim claret's!!

Anònim ha dit...

Ramonet ja el baig veure el teu carrer fere una afoto i enviare

Anònim ha dit...

Lá operacio anat molt b la Gemma esta a la UCI cansadeta i descansan Estimats tiets cosins sobrevinguts gatas meules i tothom estic molt content i aixo u celebrarem com este que celebra quant la Gemma i la Martona Buldu estiguin ok la fotarem grossa.....molts petons a tots
desde Torrevieja saludos cordiales

Anònim ha dit...

Vinga jo com el Perico AAAAAAAMUNT¡¡¡¡¡¡¡ anims i que tot vagi be us desitgem lo millor Familia Freixa Miralda

Anònim ha dit...

Acabo de parlar amb el David. Tot correcte i be. Es molt emprenyador saber que, tots els metges i el personal de l'intervenció siguin de Terrassa i en lloc d'estar aquí s'en hagin anat.
Ara anava a rentar l'auto amb bastants domingueros i a fer el retrato del carrer del Ramunet.
Han pasat bona nit i gràcies a Dèu, todo va viento en popa.
La Nena de l'Ipsa dona records a tota la família.

Anònim ha dit...

doncs anims i molts petons de part de la titi, endavant!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

David i Gemma una abraçada i força anims.
kiglojaupaualexmax

Anònim ha dit...

I tant que la foterem grossa tremolarán els fonaments de tot Terrassa!!!!!! i part de "Sabadei". M'alegro que tot hagi anat bé! Abraçades fortes!!!!

Anònim ha dit...

pollo, molts records i molts ànims!!!.

Anònim ha dit...

David, una forta abraçada per la Gemma, les nenes i tu, nosaltres seguirem resant x k la Gemma es posi molt bè ben aviat.
També ho fem per la Marta B. la nostre cosina i gran dentista, entre moltes altres virtuts !!!

Anònim ha dit...

Ep!!!!!!!!!!
Feia temps que no entraba al Blog, però ja sabia per altres fonts que tot va marxant bé, mica en mica, endavant amb el pugrama!
Jornurbetjanpeton