divendres, d’agost 31, 2007

Moltes FELIÇITATS

Avui es er Sant del RAMONET- Per cert el movil no funciona perque estic a la Argentina i dema viatjo un altre volta a Bolivia,

dijous, d’agost 30, 2007

HISTORIES D`ELS FREIXA AL CARIB CATALA

Com podeu apreciar als retratus (si clickeu sobre, es fan mès grossos), veure-ho l'aparcamiento òn el David, la Gemma, Carlota i Maria, van a pasar el mes d'agost.
Per cert volem dedicar un PETONÀS a la Gemma donçs ha acabat el tractament i s'està refent del tot.
Aprofitan l'advinantessa el trio Calatrava (Fontxo, Anna i Carmen) van anar a pasar el dia amb els Freixa-Claret.Feia molta calor, però s'ho van pasar d'allò mès bé.
Van dinar al Xiringito MIRAMAR, que de xiringuito té lo de jo de prim, és a dir un resturán de pebrots, minjant uns arrossos i fideuas de categòria. Tambè un amanit que deunidò. De postres un mantecau helau.
La platja és la de Sant Gervasi, òn s'ha vist darrerament un taurò (en castellá, TIBURON), per això estava tan buida i semblava el Caribe (en català Carib).

dimecres, d’agost 29, 2007

ESTIU dels ABADS

Els germans mascles Abad, i les cunyades dels coll.......... Am vegut bintonic, a tut i plen, i eldissabte 25 d'agost sort en vem tanir del Puigdellivol i familia, vamtallar la nacional i els convidats van arribar per terra mart i aire!!!!
La afoto correspon a la vora del riu del castell de Miravet,

(el mateixd'aquest del tripartit van fer el xou de l'estatut foten c..........!!!!Aznar torna!! )

NOTA de la redacciò

Hem rebut aquest "misatxes".
Collons, Ramunet. Lleva't, que no has fotut res de res.
8/27/2007 8:31 AM
Teco dijo...
Na de na!!!! que friso per saber!
8/27/2007 9:15 AM


Nois paciencia estic de viatge al Pla del Bon Aire es dir aqui a Buenos Aires i mira per on vaig escupatejxat.

Valtres esteu de estiu i calor aqui ja feina i fot molt fret. I donat un paseig per el "cimintiri" de la Recoleta, els morts viuen aqui a uns xalets de categoria. Records de la Evita.


diumenge, d’agost 26, 2007

SOUVENIRS CATALANS

Souvenirs de vacaciones, ara cuan anem a la casa del Ramir i del Fontxo trovarem a la sala de estar lloc preminen aquest plat de categoria, Che "bonico" de veritat

divendres, d’agost 24, 2007

TRADICIONAL ACAMPADA D`ESTIU

Invitats per l'Universitat d'estiu de Prada de Conflent, el Ramiru, la Marta, l'Ana i el Fontxo van anar a donar una llicò magistral de com s'acampa amb la comanche, en el camping Bellevue de Ria, del Senyor Gèrard Prats. Els hi va tocar la parcela 69, bon presagi. Aquest any no va ploure i van gaudir del bon temps i de la mare natura.
Desprès de visitar poblets tan encisadors com Vernet, Mosset, Eus, Villafranca de Conflent, van poder comprobar "in situ" com el Pep Sala dels SAU, els invitava al concert de les 21 hores a la plaça de Prada, ón tenien una entrevista amb el Pere Codonyàn de TELE3.
Malauradament no hi van poder asistir, donçs unes inesperades cagarrines van deixar tocat a uns dels integrants del grup. Deúria ser del "cassoulet amb confit d'ànec" que es van clavar. Un altre any serà.
Podeu apreciar els amors a la nostra PATRIA que profesan i la cara que se li va posar cuan va caixalar un troç de xorís picant.
Per acabar van visitar el monastir de Sant Martí del Canigó i Sant Miquel de Cuixá, d'òn els americans ens van furtar la meitat del claustre.


Empapats de catalanisme pur a la casa natal de GUIFRÊ EL PELUT, nascut a RIA i fundador de la nostre gran nació catalana, i amb els ánims renovats han tornat llur ses propies llars, per poder tornar a soportar l'imperialisme espanyol que ens té a tots subyugats. (Pere Codonyán TV3, Catalunya Nord)


dijous, d’agost 23, 2007

PERSONATGES: EL MONI

EL MONIDe cognom Torner. Fill dels mestres de Matadepera, va viure molts anys a Matadepera. Casat de primeres nupcies amb la Teresina Beltrà, nasqueren i viuen 5 fills. En segones amb l'Anna de l'estanc, amb la qui ha tingut un fill. Polifacètic artista i treballador.
Ha tocat totes les tecles, inclús ha fet els estropajos Osito i manoples d'esponja per la dutxa. Olis, aquarel.les, retratus, ceràmica,...

El Faifel va ser soci en el primer montatge del restaurant EL TRULL de Matadepera. Jugador de botifarra i de pokarret.

Fa uns anys s'ha instalat a Palamòs on ha montat, amb gran éxit per cert, la TAVERNA DEL MONI (a la cantonada del segon carrer de devant de l'Ajuntament) ón pots picar els pintxos, veure vi, cava o cervessa i escoltar música retro de tots colors i nacionalitats.

Molt divertit i "animal" s'ha calmàt darrerament, donçs els anys pasan.

dimecres, d’agost 22, 2007

Menorca d `estiu

un cop tornats de les vacances us envio una afotu de la meue Santa, la Estitxu, i jo mateix amb les formigues a Menorca, on vam anar a dinar on treballava en Xamilla menjar bó i Servei de categoría!. Apa siau!

dilluns, d’agost 20, 2007

............. FOC


Ara que es estiu i normalment esta tot sec i es cala foc axi era com La tieta Mercedes cridava cuan a can Torrella es calava foc.

Victoooooooooooooor foc!!

divendres, d’agost 17, 2007

"E" de ESMARALDINO

A Cal Esmaraldino------Es l'Esmaralda botiga de betes i fills colonies y altress i tenian un dependent que era "plumeta" i feia perella amb la Perla de la Joieria Cal Baro

dijous, d’agost 16, 2007

el BLOG del XAMA

Tot buscan per el INTERNET trovarem el Blog del XAMA que es titula "de que vols parlar", collons quin Blog de kategoria. Personalment m`agradat molt i sobre tot les "idelles" que escriu. Xama tens que enviar coses i col.laborar en nosaltres. Es pot entrar fen click http://dequevolsparlar.blogspot.com/

dimecres, d’agost 15, 2007

LES MARIAS FELIÇITATS

Avui moltes FELIÇITATS per les Marias, Marietes, Mariones, Miriametes, Maris, a totes que passeu un bon dia del Sant.

dilluns, d’agost 13, 2007

ahir i avui FUFA

Si ve avui està una mica mes prim el FUFA entra aixi de guapo a la gal.leria de retratus del Ahir i Avui dels Freixa

dissabte, d’agost 11, 2007

SANT LLORENÇ VESTIT DE GRANA





Com es tradiccional el 10 d`Agost hem anat a Sant Llorenç amb l'Ori, l'Angela, el Puigde , l'Anna, i alli dalt varem trobar alguns pintorets, el Riki i la Silvia . Faltaban alguns Freixa tradicionals per esta data.

divendres, d’agost 10, 2007

"S" de "Sindria"

APA QUE FA ESTIU : MENJAR SINDRIA FA MENOS CALOR

dijous, d’agost 09, 2007

EL VEINAT DEL CARRER SANT PERE

El veinat del carrer Sant Pere era de lo mes polifacetic, teniam de tot: El 95--Botiga mes avall de cal Avi el Carrer St.Pere. L'Escola Egara--------Col.legi de nenes que desde casa feiam les mil gambarrades. La Juana ---Portera de L'Escola Egara. A Cal Bertran---El Barbe de l'Avi. El Carer de llasami ---El carrer Gaudi. Caçats Derbi---Son Zapatos de bezerro. Radio Terrassa--- on feian "prugramas al directa"

dimecres, d’agost 08, 2007

LLOCS pareix imposible

Carrer Bartina el any 1900. Pareix un altre mon

dimarts, d’agost 07, 2007

EL TECO BARBUT

El Teco comença les vacances aixina, barbut !!!!
Ara be no sabem lo que aguantarà,
per que amb calor pica, i les formigues i son totes .
Bones vacances

divendres, d’agost 03, 2007

AHIR I AVUI del`ESTIU

sense paraules

dijous, d’agost 02, 2007

FOTOS D`ESTIU


Vaig estar a Lourdes us envio aquesta "afoto" i vaig recordar a tots els de la família des d'aquest lloc tan emblemàtic, molt especialment als malalts. Fins aviat, gràcies,
Ton

dimecres, d’agost 01, 2007

RECORDS de altres ESTIUS

Aqui va foto de la nostalgica, records de uns altres estius.