dimecres, d’agost 29, 2007

NOTA de la redacciò

Hem rebut aquest "misatxes".
Collons, Ramunet. Lleva't, que no has fotut res de res.
8/27/2007 8:31 AM
Teco dijo...
Na de na!!!! que friso per saber!
8/27/2007 9:15 AM


Nois paciencia estic de viatge al Pla del Bon Aire es dir aqui a Buenos Aires i mira per on vaig escupatejxat.

Valtres esteu de estiu i calor aqui ja feina i fot molt fret. I donat un paseig per el "cimintiri" de la Recoleta, els morts viuen aqui a uns xalets de categoria. Records de la Evita.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Fots mès bona cara que els que están rera teu dins de les tombes. Jo també hi vig anar, sem va trencar el llombrigo de gana i tot va anar bé, suposo que a tú també donçs fs molt bona cara. Jo de tú em quedaria a BBAA donçs per la tele a Bolivia és foten cops de garrot!!!

Anònim ha dit...

Home es que per a mi això s'ha convertit en una mena de religió, arribar a la "fenye" i mirar que ha passa, potser som massa impacients, però de veritat, s'agraeix que segueixis fent el que fás, al menys ens n'assabentem del que passa! per cert a la Martona li queden només tres sessions de quimio!

Anònim ha dit...

Per cert, ja sabeu òn son els papers del nitxo de casa?. Sempre que és mor algú, no es troben mai. Al menys a mí enterreume amb papers, perque anar al altre barri sense papers, les pasaria molt putes. No és com a l'Estat Espanyol que els que no en tenen, tenen de tot i mes (guarderia, pis, metge, col.legi, etc...). A l'altre barri, si no tens els papers en regla et foten a l'infern de pet i sense retxistar, no son tan tontos i com ja ho diuen els pastorets..."com mes foc, mes llenya"

Anònim ha dit...

Hey ramonet
estas k te sales
et proba aixo de cal argentí
ya te vale
aki es menja super be, no?
jajjaja
be nenete
besotes de la titi montse