divendres, d’agost 24, 2007

TRADICIONAL ACAMPADA D`ESTIU

Invitats per l'Universitat d'estiu de Prada de Conflent, el Ramiru, la Marta, l'Ana i el Fontxo van anar a donar una llicò magistral de com s'acampa amb la comanche, en el camping Bellevue de Ria, del Senyor Gèrard Prats. Els hi va tocar la parcela 69, bon presagi. Aquest any no va ploure i van gaudir del bon temps i de la mare natura.
Desprès de visitar poblets tan encisadors com Vernet, Mosset, Eus, Villafranca de Conflent, van poder comprobar "in situ" com el Pep Sala dels SAU, els invitava al concert de les 21 hores a la plaça de Prada, ón tenien una entrevista amb el Pere Codonyàn de TELE3.
Malauradament no hi van poder asistir, donçs unes inesperades cagarrines van deixar tocat a uns dels integrants del grup. Deúria ser del "cassoulet amb confit d'ànec" que es van clavar. Un altre any serà.
Podeu apreciar els amors a la nostra PATRIA que profesan i la cara que se li va posar cuan va caixalar un troç de xorís picant.
Per acabar van visitar el monastir de Sant Martí del Canigó i Sant Miquel de Cuixá, d'òn els americans ens van furtar la meitat del claustre.


Empapats de catalanisme pur a la casa natal de GUIFRÊ EL PELUT, nascut a RIA i fundador de la nostre gran nació catalana, i amb els ánims renovats han tornat llur ses propies llars, per poder tornar a soportar l'imperialisme espanyol que ens té a tots subyugats. (Pere Codonyán TV3, Catalunya Nord)


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si clickeu sobre les fotos, aquestes s'amplien.

Anònim ha dit...

APA TEIET QUINAS VACASAS QUE HEU PASAT MES DIVERTIDAS USU HEU PASAT TETA CRISTI.

Anònim ha dit...

carai titi ramiri
kina tenda de camping mes xula k tens
si veiessis com va la titi amb la tenda de la delita
i la foto del canigou super maca
kina pena aixo de la cagarrina
be....
m ha agradat molt
besotes
titi