dimarts, de juny 09, 2009

"ROS de BACALLA" al estil Titi Montse


Arros de bacalla
La Montse cuinera de primera kategoria ens envia a la seccio de GASTRONOFREIXA aqueste recepte per xuparse els dits.
Ingredients:
-1 ceba
-1 perebot verd
-1 pastanaga grossa
- bacallà migas desaladas de Mercandona
- brou de peix
- 1 taça de cafe amb llet d'arros
-4 dents d alls
- 1 fulla de llorer
-oli, sal i pebre i safra

Es fa un sofregit amb el perebot, ceba, pastanaga (ratllada), all a foc lent durant mes o menys mitja hora.
S'escalfa el brou de peix, que el podeu fer si voleu, si no hi ha aquell de tetrabrick o de pastilla, al gusto del consumidor
Un cop tens lo sofregit meloset s'hi tira lo bacalla i es cou una miqueta. Despres s hi tira l'arros que s'impregni de tots els
ingredients i finalment es tira lo brou, no tot la meitat mes o menys i llavors en vas afegint aixi l'arros queda melos cap els
deu minuts i afagiu lo safra, jo en tinc un de l India bonissim.
18 minuts de cocció i dos de repos
i a menjar
i punto
res mes
espero que us agradi

2 comentaris:

Maria ha dit...

es bonisim la Serrateta es una gran cuinera

Anònim ha dit...

Ei jo tambe ne menjat esta molt bo.
Menxu