dimarts, de juny 30, 2009

L`ESTIU

Axi el la fira al any 36
Normalmen un sol Deu i una sola dona, normalment.
Normalment, despues de Sant Pere i Sant Pau comença el estiu.
I amb l`estiu, el blog camvia, ja no nian mes aniversaris i cop d`uy a la llista de la esquerra, de tant aen tant ferem historietes de Sants pero molt de tan en tant.
Ara que fa estiu i teniu la camara de afotos en el movil, feu el futut favor de envia material per la seccio de "FOTOS de VERANO".
Bueno " a llevarse bien y hazer bondat".

dilluns, de juny 29, 2009

SANT PERE i SANT PAU


Avui Sant Pere i Sant Pau
moltes feliçitats als nostres Peres i Paus

divendres, de juny 26, 2009

el XAVI per molts anys

Demà disapte dia 27 Juny, si que es el cumple del Xavi de cal Puigde, el granuja. Cumpareu la foto aquesta foto i la del passat dia, semban iguals pero en diferencia de temps.
Xavi per molts anys !!!!

dimarts, de juny 23, 2009

UN PILOT DE ANIVERSARIS


Desde el día 21 al 25 de juny , ni a un futi merde de sants cumpleanys i aniversaris. Per exple ni mes ni meys el Lluis OF Sant el 21 i el seu germa Javi el 24 , El 22 es casaren el nano i l `Anna. I el 24 tos els Joans Jan i Juanots, Jan F V, Joan F V lo tio UAN, el Jan de cal Abad D, al Juan LLuis G G. I per rematar la xuada el aniversari de Boa del TON i la Idoia. A tots per molts anys moltes pero moltes feliçitats !!!!.

En representacio de tots i de totes us dexem al blog la foto de lo Joan cuan era un bailet.

Per cert a partì del mes de Juliol els aniversaris es possarant el del mes que correspon tots de cop i a la columna de la esquerra.

dissabte, de juny 20, 2009

PERE I FERRAN PER MOLTS ANYS


Avui es els cumples del Pere i el ferran Per molts anys i fe bondat !!!!!

moltes i dobles feliçitats a L`Angela


Avui es el Cumple de l´Angela del Ori, i la feliçitem doblement per el cumple per molts anys!!!! I per la foto del Oriolet que ja porta a dintre i que fará de nen Jesús els pastorets d`aquest any.



dijous, de juny 18, 2009

TRIUNFAN A LA CATA DE VINS

El Ramonet triunfa a les ameriques en el camp de la CATA de VI. Ara a finals de Juny participarà al "festival de vinos i quesos" fen sesions de cata i maridaje al stand del Campos de Solana. El seu blog de Vins que li diuen CATABUENVINO es dels mes seguits a la Bolivia.

CUMPLE IGNASSI I EL JORDI


Avui que es ahir, ahir que es avui cumple del Ignassi FF.
Per molts anys. !!!!!!
I tambe avui que es avui, cumple el llarc de cal Puigde el Jordi fill. En fa uns 23 anys
Apa que el moquin i moltes feliçitats!!!!

dimarts, de juny 16, 2009

PUXAR A DALT de les FORMIGUES

La Montse i els seus amics an fet una excursió al Osor, està per alli SANT HILARI SACALM, varem pujar des d'Osor a Sant Miquel de les Formigues...
Per es diu de les formigues? perquè aquestes se'n van a morir en aquest puig...es molt maco, i segons ens explica la Titi va fer molta calor però és un mirador de quasi una bona part de
Catalunya... la nostra Mola sempre està present

dilluns, de juny 15, 2009

SAN ANTONI GLORIOS


El disapte va ser el Sant Antoni glorios, Sant dels TON, Antonieta i Antonios i Totis a tots moltes feliçitas!!!!

Sant Antoni que predicaba molt be pero no li feian cas, es va emprenya i sen va anar a predica als peixos.

Ma semble que fare lo mateig,….. els freixa no me envieu res de res. !!! Nois que ja esteu de vacances.!!!! evieu algo per el blog


divendres, de juny 12, 2009

LA ROSER AL PARÙ

Aquest estiu la Roser F A sen va al "Parú-panteras" a un camp de treball a Huancavelica, una de les poblacions més pobres del país. Ella diu al Blog que: "Tinc il·lusió que sigui una aventura apassionant. Ja us informaré del què sigui d'interès. Espero tornar sana i salva al setembre... ciao!!". El video es de la gent que hi va anar l'any passat, perque ens fem idea (jo també).
http://www.youtube.com/watch?gl=ES&hl=es&v=RGbHFw2lvIA

dimecres, de juny 10, 2009

Ja en som una altra de més!!!



Ja en som una altra de més!!! Li diuen BERTA FREIXA GIL i ja esta aqui !!!!! Tot ha anat perfecte!! Ha nascut el 10-6-2009, pesa 3 kilos 140 grams i medeix 49,50cm. Els pares, avis (Ramir i Marta (qui u anaba a dir) i tieta Laura estan molt pero que molt contents!!!

tradicions CORPUS CHRISTI

Axi era la profesò de CORPUS a Terrassa als anys 40. T`enrecordes. Algu podría dir quin carrer es el que surt a la pelicula. parle voste calle voste !!!

SANTES I CUMPLES i tradicions


Entre avui, ahir i dema tenim un pilot de tradicions i de aniversaris i sants. Santa Clara cel.lebra la Malgosa Freixa i la "Malu" Freixa, sa mare de cumple ahir i el cossi Tomas O F també. Apa casi tot queda en aquests dies a casa. per molts anys, moltes feliçitats per tots.
En cuan les tradicions que els Freixa feian era la alfombra de la IPSA per el corpus i anavan a Barcelona a veure el ou com valla. els gegants i capgrossos surtian els primers a la profeso. Tèn recordes. I per Santa Clara es compravan el ous per que a la Boa faxi bon temps.
I que el Dubois faxi festa !!!!!!

dimarts, de juny 09, 2009

"ROS de BACALLA" al estil Titi Montse


Arros de bacalla
La Montse cuinera de primera kategoria ens envia a la seccio de GASTRONOFREIXA aqueste recepte per xuparse els dits.
Ingredients:
-1 ceba
-1 perebot verd
-1 pastanaga grossa
- bacallà migas desaladas de Mercandona
- brou de peix
- 1 taça de cafe amb llet d'arros
-4 dents d alls
- 1 fulla de llorer
-oli, sal i pebre i safra

Es fa un sofregit amb el perebot, ceba, pastanaga (ratllada), all a foc lent durant mes o menys mitja hora.
S'escalfa el brou de peix, que el podeu fer si voleu, si no hi ha aquell de tetrabrick o de pastilla, al gusto del consumidor
Un cop tens lo sofregit meloset s'hi tira lo bacalla i es cou una miqueta. Despres s hi tira l'arros que s'impregni de tots els
ingredients i finalment es tira lo brou, no tot la meitat mes o menys i llavors en vas afegint aixi l'arros queda melos cap els
deu minuts i afagiu lo safra, jo en tinc un de l India bonissim.
18 minuts de cocció i dos de repos
i a menjar
i punto
res mes
espero que us agradi

dilluns, de juny 08, 2009

HOCKEY SOLIDARI


UNA NOVA ACTIVITAT DEL NOSTRE MON DEL HOCKEY, QUE A SIGUT TOT UN EXIT I QUE ES TE QUE MANTINDRE ANY A ANY, MOLTES FELIÇITATS ELS ORGANITZADORS, COL.LABORADORS I A TOTE LA GENT QUE VA PARTICIPAR.
AQUESTES INICITATIVAS SON LES QUE VALEN LA PENA

divendres, de juny 05, 2009

VISCA ELS NUVIS !!!!!!

Demà es el aniversari de BOA del Ton i L`Ana. per molts anys i tots disfrutem del vostre goig !!!!

dijous, de juny 04, 2009

L`ANNA OLIMPICA









Tal dia com avui aqui dema allà en un any Olimpic va neixer l´Anna OF, es dir marcada per l´esport.
Per molts anys!!!!!

dimecres, de juny 03, 2009

El Gugu un altre cop a la INDIA

El Gugu amb l'Andreu Enrich, fundadors de la ONG www.stickforindia.com junt amb els nens hindús.

dimarts, de juny 02, 2009

SANTA LAURA

Avui es dir Ahir, es el Sant de la Laura F M, moltes feliçitats i a partir de avui per que le nostre cultura dels Sants aumenti explicarem algune cosete de cada Sant i Santa:

Aquesta afoto es de un relicari de Santa Laura, es dir es guarda dintre de la escultura algo de la Santa, en aquest cas a on esta el rodoli negre. Po ser un os una dent o be algo material de la Santa.

Este es relicario de Sta. Laura, en el que se custodia el cráneo de dicha mártir, que fue entregado como obsequio a Cabezón por el Pfalzgraf o Conde Palatino, príncipe elector del Imperio, en su palacio de Heidelberg, con ocasión del viaje del príncipe Felipe a Flandes
La reliquia fue posteriormente donada por Cabezón o por sus inmediatos descendientes a la iglesia de su localidad natal, Castrillo-Matajudíos,(Burgos) donde se conserva.


Ja saps nenapots fer una excursio a Castrillo - Matajudios