dimarts, de maig 10, 2011

EL RAMIRO DES DE LA UVI

Gràcies a tots/es per el vostre suport! Des de la uvi de la mútua, avui diumenge, el Ramiro us saluda i us diu que està bé.
Tot va començar el passat divendres a les 13:30 del migdia quan li va començar agafar de cop, un mal de cap molt intens darrera de la nuca. El va venir a buscar una ambulància i el van traslladar a urgències de la mútua. Allà li van fer un scanner i li van veure una taca de sang al cervell. Calia actuar ràpid.
Cap a les 18 h de la tarda una uci mòbil el traslladava cap a l'hospital del Mar, on li havien de fer una arteografia per veure bé el que havia passat.
La prova va començar a les 21h del vespre i a les 24h de la nit, el metge ens va comentar que a pesar de la gravetat del què havia passat, n'havia sortit ben parat.
El derrame cerebral que havia patit no calia ser operat ni calia "tancar-lo", ja que la sang per si sola s'aniria absorbint.
L'endemà al matí, dissabte, ens comunicaven que al migdia el traslladarien altre cop cap a la mútua. Allà, de nou el van ingressar a la UCI, on va passar tot el dissabte, fins que el diumenge al matí l'han passat a la UVI.
Segueix en observació, ell ha estat conscient sempre, cada dia es troba una mica millor tot i que segueix tentint mal de cap però molt menys intens.
Està cansat, abatut, i a hores d'ara (diumenge 22h) encara no ha pogut beure ni menjar res. Però la millor senyal és que ja va fent alguna broma de les seves.
aquest és l'últim parte a hores d'ara.
Li hem anat transmetent que havieu trucat, donant-li records i petons de tots/es vosaltres. I ell desde la UVI us dóna les gràcies per estar un cop més al seu costat!!!

ÀNIMS RAMIRO!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

força mirux!!!!!!!!!!!!!!!!

AlexMiri ha dit...

Miruxx!! Els nuvis acabem de veure la noticia al blog i et saludem !! Molts d'anims i un parenostre per tu i petons a la family. Fins aviat. Tot anirà be. Alex i Míriam

Anònim ha dit...

ei titiramiri
tranki
això nó és res
tu pots...si si
ànims
besotes lindos
titi

Anònim ha dit...

Al seu costat te un "paio" extremeny que esta connectat a una peixera!!!!!
La tieta Marta, s'emporta l'Ajax i el deixa lligat a l'escala de la sala d'espera de la 4a planta li porten diaris i revistes a mansalva i el tiet no llegeix res!!!

JAF

Anònim ha dit...

Avui li han fet la prova al Parc Taulí

Menxu ha dit...

Tiet Ramiro, esperem k et recuperis aviat. Anims.

Anònim ha dit...

Aniiims ramiiir estem am tu!
T'enviem petonets de la familia freixa Claret!