dimarts, de juny 07, 2011

atletic campio 2011

Moltes Felicitats Uri e Iñaki i a tot el equip per aquest campionat

L'Atlètic s'ha proclamat campió de lliga després de guanyar per 3 gols a 2 al Club de Campo. Roc Oliva ha marcat dos dels gols i ha dirigit els groc-i-negres cap al dinovè títol de lliga de l'equip, que n'ha guanyat set en els últims vuit anys. Una altra gesta increïble d'un conjunt que no es cansa de guanyar ni de fer-ho superant un munt d'adversitats. Moltes felicitats a tots i cadascun dels jugadors i tècnics pel triomf aconseguit i moltes gràcies a tota l'afició que ha estat amb l'equip en tot moment. Una vegada més, la Catedral del hockey ha dictat sentència!

Continua l’hegemonia groc-i-negre i ho fa gràcies a la fe i l’entrega d’un equip que no ho ha tingut gens fàcil en el partit d’avui. Els madrilenys han cosit a penals l’àrea de Cristian Peñalba, que juntament amb els seus defensors n’ha hagut d’aturar un total de sis només en la primera meitat. Els madrilenys utilitzaven les jugades a pilota aturada per intentar posar-se en avantatge mentre que els groc-i-negres han hagut de picar molta pedra per disposar d’ocasions.

Campions a la bassa dels granots

Fins al minut 20 que l’Atlètic no s’ha acostat amb perill a la porteria de Xavi Castillano. Ha estat gràcies a una combinació per banda dreta que Inyaki Freixa no ha pogut rematar a gol. Ignasi Guerrero ha fet el segon avís en una jugada de contraatac després d’un penal dels madrilenys. L’internacional però, ha enviat a fora el seu xut de revés davant de la sortida de Castillano. Però a la tercera ha anat la vençuda. Al minut 30, Inyaki Freixa ha agafat una pilota que Roc Oliva havia entrat a l’àrea i ha marcat l’1 a 0 per l’Atlètic. Resultat amb el que s’ha arribat als primers 35 minuts.

A la represa, els madrilenys han arrencat amb més força i s’han fet amb el control de la pilota. Al minut 46 i en el seu vuitè penal del partit, el Club de Campo ha empatat el marcador amb un llançament de Willy Schickendantz que ha desviat un defensa terrassenc amb el peu. Cinc minuts més tard, l’Atlètic ha transformat el seu primer penal del partit, però l’àrbitre Marcelo Servetto no ha aplicat la llei de l’avantatge i el gol no ha pujat al marcador. Finalment s’ha fet justícia i al minut 54 Roc Oliva ha marcat el 2 a 1 pels nostres amb un xut de revés. El ‘crack’ groc-i-negre s’ha posat l’equip a les espatlles i ha tornat el domini als locals. Però la lliga no arribaria tan fàcilment i a 9 minuts del final, Willy Schickendantz ha tornat a empatar el partit. L’Atlètic ha pogut marcar el tercer en la jugada següent però no ha estat fins a 5 minuts del final, que Roc Oliva ha marcat de penal el gol de la victòria que ha donat la dinovena lliga a l’Atlètic!Enhorabona a tota la família groc-i-negra!