dilluns, de novembre 05, 2007

La dos 2

Això era un espot ben lleig de TV2, que consistia en dir ... "la dos..." i al mateix temps ensenyar un parell de coses.... Fent la paròdia de l'espot ens assentem al canto d'una taula tot dient "La dos...".

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramonet: no entenc res.........

Anònim ha dit...

las dos las dos nos vamos a comer...era aixi oi...tabac encara navas de collo amb collo del teu Pare quant sortia el anunci ja ja ja

Anònim ha dit...

HSAJHDUBCUCWñgdwbxbnñoegrebBOQUEFG!!!!!!!!!!!!!!! Alguns de Cal Freixa van neixer avans de l'invenció de la tele!!!! Si el Tàbac anava de culló amb colló, jo devia xupar mogró, mogró!!!!!!! De vegades els de Cal Freixa, som tan intel-ligents, que no més sabem explicarles coses per entendreles un mateix. Sí..... i els altres????.
Quels donguin... que ja hi han les Conferencies de Sant Vicens de Paul. Però de conferencies no més ni han 2, com la Tele 2, per això a Catalunya s'han inventat la Tele 3. (embolica que fa fort i si no perque no...) Entesos?. (per cert, Tàbac, segur que ara ho entents tot, oi?)

Anònim ha dit...

Segueixo sense entendre res.....i a més a més vai marejat de collons. Mai més ben dit, de colló en colló o de mogró en mogró, ja no se en soc, tele 2 tele 3...
Tanta saviesa m'abruma de sobremanera i m'he quedat corprés, o sigui que estic acollonido.
M'en vaig a sopar que els dilluns hi ha sopa (gallina vella fa bon caldo, i caldo que alimenta)vaig fent coixi per dissapte, que ho reventarem tot i fotrem un xipotil (mudat) que els del maresme ho recordàn pels segles dels segles...

Anònim ha dit...

kiku ets tu'>>>>?....la dosssss cristi.

Anònim ha dit...

tàbac, llevat!...

Anònim ha dit...

vaia una panda de pocavergonyes: cullons amunt, cullons avall... ja us val marranos.

Anònim ha dit...

jo tampoc he entes res de res
a vore si el divendres entre cloqueta i pernil i el k es donguin algu m ho explica
perk ya os vale
i si guarrindongos un ratet
pero sempre de bon rotll

Anònim ha dit...

Si ets mascle, t'assentes a la cantonada d'una taula quadrada, de manera que la punta de la mateixa et molesti a l'entrecuix.
Llavors notaràs que et queden damunt la taula dos objectes. O no?
L'anunci de la dos consistia en ensenyar dos objectes qualsevols, dos rellotjes, dos cotxes o dos cavalls i inlus alguna vegada es veien dos ous ...ferrats i a la vegae deien "la dos".
Si fas el que hem dit al principi faràs om a l'anunci, pero no serán ferrats.
T'has mes liat o esta +clar?

Anònim ha dit...

I dale!