divendres, de juliol 27, 2007

EL CASO "LA MARTA LI FURTAN LA TENDA"

Dijous, 26 de juliol de 2.007, al voltant de la una del mitdia, un home de caracteristíques físiques normals, ha entrat a la botiga de la tieta Marta (avans Ca la Petronila) a preguntar com ho havia de fer per anar a Castelldefels (te collons l'asunto). Com que no s'entenien gaira o al menys l'individuu en questió es feia el longuis, la ha anat traient de la botiga i la tieta ha caigut de madur, donçs li anava explicant amb gestos i senyalitzacions els carrers per ón havia de pasar, arrivant a la LLibreria que hi ha al Carrer Padre Ladrador. Heus aquí que un cop explicat ha tornat dins a la botiga i havien pasat Los Rechos d'Orient. Mentres estava fora, un altre individuu ha entrat a la botiga i li a pispat els calers del calaix. Total uns 500 eurets a la fresca. Llavors, ves a veure els Mossos i fes la denúncia. S'et queda la cara de tonto, però la vida contínua. Menys mal que com a bons previsors, tenian una asseguransa i lo mes probable és que els hi tornin. Sembla ser que eran uns fillsdeputa d'aquestos que ara ni han tants, que si volesin no es veuria el sol. Rebi el nostre condol i dirli que dingú a prés mal. S'accepten mostres d'apoyu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tieta, jo t'ajudo amb pela amb deu.

Anònim ha dit...

NOVETATS : Va ser a dos quarts de dotze. L'home tenia entre 40 i 50 anys. Parlava un idioma extranjer, entre rumanès o brasileny. No va preguntar per Castelldefels, si no per Tarragona. Anava amb uns papers a la mà, semblants a un mapat. Deis que tenia el auto a la cantonada. Va trobar a faltar els calers cuan anava a fer la Caixa del mitdia. (Agència Fontfidedigna)

Anònim ha dit...

Es veritat ningü;ha pres malt,ara AQUESTS XORIÇOS,MES VAL QUE LA SEVA MARE...ETC.ETC

cris

Anònim ha dit...

ja m ho varen explicar al jutjat....nena akests ja no els voras mai mes.......menys mal k tens assegurança.......si els pillen tant fa perk no tenen ni un duro, polotant......oblidete n....fa molta rabia, pero tranki k si els veig........els hi dire cul d olla..
besotes titi
a per cert.......FELICITATS
avui es el teu sant
si necessites kelcom del jutjat ja saps on soc
reitero besotes

Anònim ha dit...

Marta molts anims els que
hem passat per aixo ja sabem que et
"corromp" per dintre pero ja
se sap, c'est la vie!
Parlant d'altres coses,
moltes Felicitats, també a la Marta Boldu!!
Visca l'Atletic, el Barça, i la mare que ens va parir!!
kikufre i familia

Anònim ha dit...

Ara resulta que, la Paquita i la Conchi van veure com l'individuu sortia corrent de la botiga. No sels hi va quedar les faccions de la cara. La seva descripció: Home d'estatura normal, cabell curt, camisa del Madriz i pantalons curts negres, xancles de dit. Portava un TATOO al braç esquerra d'una paia en pilotes i un cor atrevessat amb una espasa amb el lema "Mari amor de por vida".