dilluns, de juliol 23, 2007

Gran Sopar a Rellinars


Els tres germans petits, el cosí Jaume i el nebot Fontxo, amb ses respectives parelles, els que les tenen... les parelles, van disfrutar d'una bona vetllada a Cal Agustí i la Montse. Per allà al mitg hi havia la trufa que no para de moures, però no diu res.

MENU: Sardines i verats a la brassa preparats, llímpiats i brassejats pel Tiet Agustí. Tomateqs de Cal Cabello, cruixents i dolços. Mongetes i cigronets de Cal Toni, amb troçets de cansalada en el seu suc (colesterol directe a la vena, però collons, collons i collons que bons). Xapata am tomateq i olí del bò. Per veure vi negre de tap de suro i cava Brut Imperial de Cal Ninus. Mantecao helao.
Esperits i el Fontxo es va fotre un PARTAGAS DEL 2 especial que amb l'olor va fer les delicies dels que ja no fumen (per gràcia o desgràcia).
Tertúlia explicant batalletes de joventut, vol dir que sont uns vells.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jo hi vaig anar diumenge a dinar i el porxo encara fotia olor de tancat. Amb tanta monxeta i cigró i amb les cadires que l'agustí va fer asseure aqueta canalla, la vacarissana (vent del capvespre que es passeja per rejina) no va ser suficient per airejar la zona.
Van deixar restes de fundes de puros i la trufa no va aixecar cap amb tot lo dumenge.
El tito juan em va dir que tot lo sopar el va cuinar ell......i que na na na na, que ell no va beure cava.

Anònim ha dit...

voles dire que deu n'h i do el que van fumar, van mamar i van minjar no? que van fumar bidagua?

Anònim ha dit...

El tema es, que això no es un xipotil, es un sopar amb tota regla, amb copa i puro i després de sopar segur que hi va haver focs artificials!!!
Jordi

Anònim ha dit...

k be no? ja m' hagués agradat veur'ls per un forat jejejeje imaginat.....com sempre , a vora ki la diu mes grossa.