dilluns, d’agost 10, 2009

EL SANTI LESIONAT

El Santi en el ultim partit contra la India sa lesionat, Anim Santi desde aqui tots et recolsem per que la cosa passi rapit i puguis agafa aviat el stick. Els diaris diuen:

FREIXA PODRIA PERDERSE EL EUROPEO

9 ago (EFE).- El delantero Santi Freixa, integrante de la selección española, sufre un fuerte golpe en la rodilla izquierda que podría privarle de jugar el Campeonato de Europa que comenzará el 22 de agosto en Amsterdam (Holanda), según informa la web de la Federación Española de hockey.

En los próximos días se le realizarán diferentes pruebas para ver cuál es la evolución de su lesión y determinar si puede participar en el campeonato.

Santi Freixa, gran estrella junto a Pol Amat de la selección que dirige Dani Martín, recibió una durísima entrada del portero de India, Sreejesh, a la media hora del partido amistoso que ambas selecciones disputaron ayer en Terrassa.



6 comentaris:

Anònim ha dit...

gug força i segur que tot anirà bé!!
anims dels tres des de Paris!!! ori

Freixa-Miralda ha dit...

Gugu anims i veuras que sera rapid la recuperacio

Anònim ha dit...

Gugs molts ànims veures que d'aquesta tambè t'han sortires t'ho diu una que tambè n'ha passat moltes, ser que es dificil ara en aquests moments pero quant tot hagi passat ni t'han recorderes ptns. Toti-Angel

Anònim ha dit...

Gugu., anims que ten surtiras estem pendens de la teva recuperacio,estem em tu.JESUS

titi ha dit...

guguito tranki
tu sempre te n has sortit
anims
besotes lindos
titi

ton ha dit...

He intentat posarme en contacte amb tu, per telèfon i no ho he aconsseguit. Vagui el meu total desig per una recuperació rápida.Encara esperem molt de tu.Avui per avui ets la bandera.Anims!Endevant! TON F.