dilluns, de març 26, 2007

per fi es celebrà la CALÇOTADA


PER FI ES CELLEBRA LA CALÇOTADA QUE DESDE EL BLOCK DELSFREIXA PROMUCINARAM. PER LO QUE ES VEU A LES FOTOS VA ANAR DE KATEGORIA PERO ELS QUE NO ESTAVEM VOLEM SABER TOT LO QUE VA PASSAR PER TAN PARLE VOSTE I CALLE VOSTE.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

OOOOHHHH !!!, que gozo haceis !!! .... Un petonet per a tots !!!

Anònim ha dit...

Faltan retratus!!!

Anònim ha dit...

eso digo yo, i los calçots k no se ki els va retratar, pero se de bona oida k varen arribar les afotos de la carne i les mongetas.......exigo verlas.......si si, i punto
besotes

Anònim ha dit...

Va estar de kategoria! mos vam posar hasta amunt de tot de minjar i de ví que rascae pero amb Grasiose (com Deu mana!) passava de bé........!!!

Anònim ha dit...

La Mensané, es va fotre lo gelat del meu fill Pepe entre calcot i calcot mentre el Pepe pujava a la cadira!!!!!
Jordi Abad Freixa

Anònim ha dit...

Feliçitats pels organitsedors varem pesar una bone estone.Esperem que repetixi i que ens enimen a seri tods.pubriem pesar tots els retratus i fer una puntuacio.Pel retrato mes original.

Anònim ha dit...

doncs si k en falten de retratos.....els mes macos.....si si........la carn i les mongetes...no los vedo...k hi surtin siusplau.

Anònim ha dit...

A mi si no em mostreu los calçots no em trago q era una calçotada sinó que veu quedar un diumenge qualsevulla per fer un míser bermut...volem proves fiables, calçots i romesco a raudales!