dimecres, d’abril 16, 2008

EL TON FA 1 + 80

Demà DIJOUS dia 17 de Abril : "atenciòn al dato" 81 (uitantaU) del TON.
La perla dels Freixa. per molts anys i que et portits be.
Una bona paella i al llit. A fer bondat.
MOLTES PERO MOLTES FELIÇITATS !!!!!!!!!
Les grans dates sempre s`anucian a les visperes.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Paritu,
Moltes felicitats de bon matí, tot i que també el teu aniversai va ser ahir ja que no hi ha cocordança entre el registre civil i el que l'avia Merceneta recordava, com cada any mencionem.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Apa tiet, deus está content amb el regal que et va fer el València ahir. Camió de Copa. Ay! m'asembla que estic equivocat, no ets el tiet Antonio de València, aquest ja cria malves i fa companyia als altres Freixa estimats que ens han deixat. Fora brometes, estic molt content que cada any en puguis anar fent 1 de més i que no pares, sigue, sigue...no pares, sigue, sigue...PER MOLTS ANYS i que el cava i la felicitat caigui com la pluja d'avui i no trobis cap paraigües òn et puguis aixoplugar tu i els teus. (Dita del Soley de Matadepera a.c.s.)

Anònim ha dit...

felisas vigilies
besotes
titi al.lies montsitu

Anònim ha dit...

Noi els portes força be moltes Felicitats¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Ramir

Anònim ha dit...

Hola pare, encara k ja et varem felicitar, et desitjo un bon aniversari, bueno ja ho cel.lebrerem aixó, o sigui ja ho mollarem ........ !!! peró no em Dubois klent !!! Petons de l'Annicue.

Anònim ha dit...

Hola. Ton:81 anys son mols pro es molt eriquido le esperiençie que te dunat,tendries de fer les mamorias.Feliçitats del Freixa Matalonga de la Font vella.

Anònim ha dit...

moltes felicitats tocaio!!!!!!

Anònim ha dit...

Ospa ja sa colat un virus:alugel d'on es,de Mata.o de Reinas.El virus del grip

Anònim ha dit...

Moltes felicitats , estás com un xinxul Petons María