dissabte, de febrer 20, 2010

EN DIRECTE A LA ARRADIO PER TOTA CATALUNYA


Con too utede: L'artita de la arradio!!! Anna Aurell!!
FES CLICK SOBRE EL LINK
http://rac1.org/elmon/blog/la-cara-i-la-creu-de-la-paralisi-cerebral/

Els testimonis de l’Olga Pérez i l’Anna Aurell amb les seves filles, la Júlia i la Cristina, ens han servit per conèixer més de prop una realitat tan dura com és la dels nens afectats per una paràlisi cerebral. Un trastorn que des de fa 50 anys tracten des de l’Associació de la Paràlisi Cerebral, l’ASPACE.

La paràlisi cerebral cada vegada afecta un nombre més gran de persones. Sobretot perquè els avenços en la medicina permeten salvar molts més nadons després del part, però en molts casos, amb unes afectacions per tota la vida. Aquest dimecres hem volgut conèixer millor en què consisteix aquest trastorn aprofitant que, des de fa cinc dècades, a Barcelona hi ha el centre pioner a l’estat espanyol a l’hora de tractar les persones afectades. Es tracta de l’Associació de la Paràlisi Cerebral, l’ASPACE.

Per això hem volgut compartir les històries de la Júlia i la Cristina, dues persones afectades per una paràlisi cerebral, de 7 i 35 anys, respectivament. Ens han explicat les seves històries l’Olga Pérez i l’Anna Aurell, les seves mares.

També hem conegut millor aquest trastorn amb el reportatge “Paràlisi cerebral, activitat emocional”, de Xavi Sala i Jordi Nieto.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ho vaig sentir un troçet i va estar molt bé!
Apa Cristina quina mààààààààma que tens!!!!
J.A.F.

ramir ha dit...

Ets incansable et felicito i endevant¡¡¡¡¡¡

elsfreixa ha dit...

tieta i cris desde el cul del mon endavant Ramonet