dijous, d’octubre 07, 2010

AVIAT FAREM 4 anys de Block DelsFreixa

El proxim dia 24 de Octubre ferem cuatre anys de existencia del Block DelsFreixa. No se si eu tingut paciencia de veure tot seguit akest blog desde fa cuatre anys pero us dic que es una maravella. Fes el ejercici un dia que tinguis temps de veure seguit els cuatre anys i et dunaras un cop de cap pensan les coses que en passat i tenim ja registrades historicament.
Vius, morts, retratus de tots, festes, chipotis, acudits, .... en fi la historia de la nostre familia. Nois gracies per tots els que eu col. laborat. Segurament de qui un any tindre que donar el relleu als mes joves per que seguexin aquesta tasca. De nou gracies a tothom.

Aquesta va ser la segona entrada del Block dels Freixa un 25 de Octubre de ara fa cuatre anys.

PD: M´agraderia cel. lebra aquest cuart aniversari revent moltes coses retratus i noticies de tothom gracies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be Ramonet , Gracies a tu, podrem celebrar aquest 4º aniversari, aixo es estupenduuuuuuuuuuuu, pq aixi am el bloq ens posem al dia, del fets de tota la familia.
Menxu

Anònim ha dit...

Freixam, joves i grans, participeu mes del Blog!!!!!! Estem tot el dia als messengers, facebooooooooooooooks, twiters.......i ens oblidem de la família!!!! Va home, fem un esforç, sino el blog acabarà morint. Podem enviar fotos de viatges que fem, o explicar anècdotes com la del Vale de la Mútua o donar notícies importants con que el Titi Ramiri i la Marta han estat a Madrit!! o que el Ferran.....res, res o que la Toti està molt ben adaptada a Andorra o que .........Cony, serà que no hi ha temes!!!!!!

J.A.F.

titi ha dit...

gràcies ray...
és veritat tot el que has posat
a vore si seguim dient i enviant
cosetes...encara que siguin xorraes
(mariconaes pokes...)
ets un sol
besotes lindos
titi