dimarts, d’octubre 05, 2010

EL CHIPOTI DEL RAMONET A LES AMERIQUES


El Ramonet participará el proxim 12 de Octubre a un Congress gastronomic a les Ameriques que li diuen. "Los alimentos el tesoro de América". Ademes del llibre del congres a on parla de la gatronomia catalana que te que veure amb el vi a tingut que fer cuatre plats aqui us posem els retratus. Les fotos son de categoria fetes per un profesional del retratu frances. Els plats son
  • La Dorada de riu amazonic amb llit de viblanc i seva dolca.
  • Las Fabes a la catalana.
  • La fideua.
  • Pa amb vi i sucre
El porro de la foto el vem mel regala el Fontxo cuan vaig esta a Terrassa per Febrer el varem compra a la Rasa.

3 comentaris:

titi ha dit...

hey ray...a mi el k mes m'ha agradat ha estat el postre
pa vi i sucre....
mmmmmm
encara recordo quan en megavem a casa
amb el vi de l'avi Ramon....
un priorat dels anys 70...
kina farum
besotes
titi

miri ha dit...

mmmmmmmmm quina gana.........

Anònim ha dit...

Amb això del pa, vi i sucre, els americans fliparàn!
A quina ciutat es fà?

J.A.F.