dimecres, de gener 30, 2008

I AMsterdam I AMabadfreixa

El retratu de tots 4 es al sofà de gugu’s house.


Els Abad’s brother’s i les respectives han estat aquest cap de setmana a gugu’s hause. A la ciutat del porrete, la bicicleta, els formatges i altres oficis antics. Vam arribar a Holy 47 i el gugu no hi era, pero tot estava net, endreçat i no hi havía llobarro i s’estava molt Klent . La gent ens parava pel carrer i ens preguntaven si erem els germans grans del Santi Freixa vem firmar autografus a mansalva. L’imperi freixam arrassa allà on va.
Hem estat de lujo i ens ho hem passat molt bé. Hem fumat petes i hem pedalat i hasta aqui puedo leert. Gugu et vem repostar tot el café que ens vem fotre i em deixat mitja fanta de tronja que ens va sobrar. No vem fer us del matrimoni. MOLTES GRÀCIES per tot !!!.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

LLONS!!!!!!! RAMONET!!!!! DESPRES DIUS QUE EL POU ESTÀ SEC. HAS DE DEIXAR ANAR EL MATERIAL NOU AMB CONTAGOTES.

Anònim ha dit...

El Ramonet és el Ramonet. De repent està sec i, de cop i volta, brotlla l'aigua del pou amb xorro gròs, que no sabem que fer i dir amb tantes notícies. Per lo vist i llegit, Amsterdam és Amsterdam. Qui no hi va és perque no vol o li fan por els avions. Ja m'explicarás les novetats. De moment el Palla ha suspés la calçotada.

Anònim ha dit...

perquè la suspes????
si no vol venir que no vingui!!

Anònim ha dit...

quant es la calçotada?

Anònim ha dit...

aixo que no veu fer us del matrimoni no su creu ningu¡¡¡¡

Anònim ha dit...

nosaltres voliem, però el gugu ens va dir que de cap manera, que allà com que no hi ha persianes la gent que passa pel carrer fa retratus i els penja a l'internet.