dilluns, de juny 25, 2007

UN FUTIMERDE de ANIVERSARIS i SANTS

Nois ja un "futimerde" de aniversaris i sants a Tots !!! per molts anys!!!!. Ademes de la mainada tenim a lo Tio UAN, al Joan de cal Castello, al Joan Amat, al Joanet....etc

9 comentaris:

Anònim ha dit...

moltes fasilitats a toots
glo

Anònim ha dit...

Ramunet, a veure si et llevas una mica.
Primera: El Tio UAN no mès el coneixes tú per aquest nom, aquí li diem: EL TITO JUAN o be TITO, a seques. Per cert, ahir que era el seu Sant, es va mudar i va anar a Barcelona de....
Segona: Sant Pere és el 29 de juny, al menys sempre ho ha sigut, per això és la Festa Major de Terrassa. O sia, que avui 26 de juny no és el sant del Pere Oriol Freixa, per favor, que surti el 29 de juny.
Tercera: La Roser está fent un EXCEL amb totes les dades de la família. Si no ho vols posar en el Block, no ho posis, però tota la gent que vulgui, que li pasi a la Roser Freixa i Aurell, les dates del casament, aniversaris, sants, e.mails, adreçes, telèfons, etc... per poder està asebentats.

Anònim ha dit...

Bé anónimo bé.........marcant el territori. Per cert hi ha algún retratu del tito cap a can fanga??
Perquè marxa el dia del seu sant??

Anònim ha dit...

ese Tito!, diu que el van vuere a Plaça Catalunya donant menjar als coloms ......

Anònim ha dit...

Per cert, he llaurat una mica!!! Jo tambè mai de llevar. No posa Pere, si no Pepe Oriol Freixa. Però el 26 tampoc és Sant Josep. No entenc res de res.
Referent a l'indicació del Tesoreru, dirli que no en tinc ni ideia dels motius perque el Tito es va mudar i va anar (mudat) a Barcelona. No m'ho va voler dir, ni en tinc de fer res ( em va respondre), cadascú fa la seva vida. Que saps tu que faran les boles?

Anònim ha dit...

El Pepe Oriol porta el nom de Sant Josepmaria Escrivà. TOTS INFORMATS!! Així que avui 26 de juny és el seu sant.

FELICITATS PEPE!!!!!

Anònim ha dit...

Collons amb els sants de Cal Freixa. Els Lluïsos no fan el sant per Sant Lluis normal, si no pel del Rei de França, deuen ser enemics del timbaler del Bruc, que si en comptes de tocar el timbal, s'haguès tocat els c..... hores d'ara seriem francesos i no espagnols.
I els Joseps no fan el Sant per Sant Josep, si no el 26 d'agost sant del Josep Maria Escrivà de Balaguer, que va nèixer a Barbastro, a la plaça del mercat, ón per Setmana Santa els tiets Ramiru, Marta, Fontxo i Ana van anar "a fer el cobert" a un Rusturán, devant mateix de la casa natal.

Anònim ha dit...

Volia dir 26 de juny!!! No se amb que estària pensant.

Anònim ha dit...

Felicitats: Xavi,Lluis,Clara,Inés,Jan i als que resten esclar.
Glo