dimecres, de febrer 13, 2008

25 DEL SANTI

Avui 13 de febrer de 2008, fa 25 anys.
Sembla que fós ahir. Aquell nen, amb cara vermella de pageset, que va pesar 3,700 al nèixer. El seu primer vestit va ser de color de rosa, donçs sa mare pensava que seria una Isabel. No es va dir Ramón, ni Alfons, per ben poc.
Ha aprofitat molt bé tot aquest temps. Graduat en Comerç Internacional per ESCI de la Pompeu Fabra i a manca de una asignatura per acabar Empresarials. No ha perdut el temps amb els estudis.
Que direm com a esportista. Els guardons personals, campionats i titols assolits, tan amb el seu Atlètic, amb la Selecció, com amb equips extrangers, no els volem enumerar perqué no cabrien en aquesta página.
Ha voltat per mitg mon. Amic de tot.hom. Bon company. Entusiasta de la seva gran família. Generós i altruista. Sacrificat i, perque no, ordenat dins el desordre.
Desde el blog et volem desitjar que continuïs com sempre i, que puguis veure complert el teu somni d'aconseguir, amb tots els teus companys, alló que tan ambiciones, una medalla olímpica. PER MOLTS ANYS!!!!

14 comentaris:

elsfreixa ha dit...

SANTI 25 ANYS YA ES TOTA UNA VIDA. ARA A PER LA MEDALLA I DESPUES BUSCA UNA DONA PER TOTA LA VIDA.
PER MOLTS ANYS I QUE U CELLEBRIS DE KATEGORIA
RAMONET

Anònim ha dit...

jo crec que si s'hagués dit ramón, no hagués sigut olímpic.....jejej
Per molts anys gugu!!! i abans de trobar la de tota la vida, fes tastets i remena el mercat, no fos cas que t'equivoquessis

Anònim ha dit...

Ahir ja ets vaig veure per Tele1. Eras el que feias més goig de tots. Que ho celebris molt i que disfrutis tot lo que puguis i et deixin. Molts petons.

Anònim ha dit...

Moltes Fecilitats nanu... tinc una foto per tu´...i que cumplas muchos mas.....

Anònim ha dit...

Gràcies a tots!!
adeuuuuu que perdo el aviooooo

Anònim ha dit...

felicitats gugu campeón!!

Anònim ha dit...

A las doce en punto te felicite y fuiste tan rápido en contestarme que me diste mucha alegría .Estabas guapísimo en la tele Ya sabes que deseo lo mejor para tí .lávia t´estima moltísim

Anònim ha dit...

Moltes feclicitats! escolta si algun dia vols venir per aqui n'hi ha moltes que et volen coneixer, bones noies i netes!

Anònim ha dit...

netes, sobretot que siguin netes

Anònim ha dit...

Felicitats familia Freixa Miralda ja no mes faltan75 per arrivar a 100 aaaaamunt¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Teco i que sapigan cuinar i planxar

Anònim ha dit...

Gugu. moltes feliçitats,a per la olimpica, que es le unica que et falte i sera un curiculum de recort guines.famili f.m font vella

Anònim ha dit...

Nene guguet la titi no es va recordar de felicitar-te, ho trobo horroros!!!! snif, bé doncs encara que sigui tard allí va, FELICITATS!!!
BESOTES LINDOS

Anònim ha dit...

feliçitats campio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARNAU

Menxu ha dit...

Gugu ....els de cal Puigde tampoc ens vem recordar i això no pot ser. però encara tenim la quinzena com diu la gent............jejeje.
Des de Matadepera et volem FECILITAR i k complexis molts mes, anem igualests amb els anys de casats el Puigde i Jo amb tu el del naixement, encara m'enrecordo la l'Anna amb la panxeta de gugu...el dia del nostre "enllaç"
PETONS i perdo pel retard.