dimarts, de maig 22, 2007

AVIS COMUNICATS PROPOSTES VARIES

Nois el material "sasgota" i el raboc ja tenim poca teca per publicar, per favor envieu al e-mail elsfreixa@gmail.com coses per publica ja no tinc res per "AHIR i AVUI", Enviar fotos per la seccio "ALBUM ANTIC" Ja no tinc material. (scaneixa fotos de blanc i negre). Falta fotos de gent que ancara no a sortit al blog. Vinga que estic molt lluny i no arrivo a tot.


Menos mal que el Fontxo, el Ramir, el David i altres envian alguna cose. Anims i envieu material. co..... per exemple "Lo Ramir" proposa que tohom envii retratos de llocs festes i persones etc... i es te que endevinar la pregunta. Per exemple:

EL 1er a vure si sabeu on es trova aquesta placa? Esta a Terrassa El q endevini tindra 3 punts ,el q l'evii no val i a vure quin en fa mes

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A les escalinates del estadi olimpic de Terrassa.

Anònim ha dit...

VA RAMONET QUE TE PASSAT MATERIAL.
DESPRÉS EN PASSO MES

Anònim ha dit...

Ramon, si et falta xixa, una idea seria publicar un post al dia, així la cosa dona per més, a part que les notícies que estan en primer lloc es disfruten més. Aquí la meva petita aportació. Apa! A cuidase!

Anònim ha dit...

Per cert algú sap qui es la MªAngeles? Es una nou vinguda? Podriem fer un concurs i que ella ens vagi explican o no? Estar en el bloc del Pau. Toti