dijous, de maig 31, 2007

Carrer Font Vella

Aixo si sense tendes, propaganda ni cartells. Era un altre mon. Any 1917

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La primera casa pujant a la dreta del retratu, era la Pastisseria Cal Roiger!!! Cullons quin princeps mès bon fotien!!!! Per una pela, t'en donavan dos. (1 pela=0,008 centims de euro)
PRINCEP: Pasta de forma rodona i aplanada de color marró fosc, de mida de 10 cms. de diametre i de 0,5 cm d'alsada. De gust indefinit, a vegades amb licoret. Es feia amasant les pastes i pastisos que havien sobrat.

Anònim ha dit...

Aquests retratos fan rsusitar un mort Ramir

Anònim ha dit...

anonim primer ho sento peró no es aixi, es la pasteleria del meu avi Bonaventura " Cal Piera " els priceps, eran tipics de la confitería igual que els caramels de colors que es feien de diferents savors , Cal Roigé estava més avall de la Font Vella casi al costat del centre Social, lánonim que ha escrit aquest comentari deu ser molt jove . A la porta de la botiga hi ha el tio Jaume casat amb la pubilla dels Piera Alegre que es deia Ramona , germana de la mamá . Tant Piera , Roigé i Lyonesa eran las millors confiteries de la nostre estimada Ciutat durant . molts anys Piera va ser fundada al 1878 María

Anònim ha dit...

be tant fa k feia els princeps, els reis i les infantes
pero si es la font vella anant cap el passeig
no té res que veure amb la visió actual