dissabte, de juny 02, 2007

ARROS DE BOSC

Avui començem una nova seccio, els plats tipics i cassolans "DelsFreixa".
LA TITI MONTSE aporta el primer plat:

INGREDIENTS:(Per dues persones)
  • 1-TASSA DE LES DE CAFE AMB LLET D ARROS (EL EXTRA DEL MERCADONA)
  • 4 CARXOFES2 BUTIFARRES DE L AVICOLA LLEONART DE ROVELLONSMITJA CABESSA D ALLS
  • 1 PEREBOT VERT
  • 1 GRAPAT DE BOLETS ASSECATS (MERCAT DE LA INDEPENDENCIA)
  • 1 AMPOLLA D AIGUA MINERAL (SI ES MONTCALM MILLOR, ES LA QUE MES M AGRAE)
  • 1UNA MICA DEL OLI DE GUIMERA (ADRECEU-VOS AL TITI RAMIRI O AL FUNSET)
  • 1/2 MITJA PASTILLA KNORR DE BROU DE VERDURES


EL.LABORACIO:
POSEU ELS BOLETS ASSECATS EN REMULL AMB L'AIGUA MINERAL NO SÉ MITJA AMPOLLA O UNA MICA MESGAFEU ELS ALLS MENYS DOS DENTS I ELS TALLEU A LAMINES GRUIXIDESLO PEREBOT A QUADRADETSPOSEU L OLI A LA CASSOLE AMB ELS ALLS I PEREBOT I DOS DIENTES SENSE PELAR SENCERSQUE TOT AIXÓ FAIGI XUP XUPA FOC LENT, MOLT IMPORTANTLLAVORS TALLEUS EN SIS PARTS LES CARXOFES BEN ARREGLADETESQUAN PORTI UN QUART O QUANT VEGEU K COMENÇA A ESTAR TOUTIREU LES CARXOFESBE CREC K JA PORTEM MES O MENYS UNS VINT MINUTS VINT-I-CINCCOLEU L AIGUA DELS BOLETS I LA POSEU A ESCALFARTIREU ELS BOLETSPILLEU LA BOTIFARRA DE ROVELLONS LA TALLEU A TACOS I TAMBE HO TIREU TOTBE, TOT ES TIRAR, PERO DINS LA CASSOLABE, K FACI XUP XUP PERO SEMPRE, ATENCIÓ, A FOC LENTOKPERO ABANS QUAN EM COLAT L AIGU DELS BOLETS AKEST AIGU S HA POSAT A ESCALFARAMB UNA MIKETA MES D AIGU I MITJA PASTILLA DE VERDURES KNORKUAN L AIGU ESTA CALENTTIREM L ARROS, LA TASSETA DE CAFE AMB LLET, A LA CASSOLAQUE S IMPREGNI DE TOTA LA XIXAOKUN MINUT O AIXII LLAVORS I TIREM UNS CINC CULLAROTS DEL BROU A LA CASSOLAMIREM EL TEMPS, 18 MINUTS DE COCCIO
EXACTES, 18 NI MAS NI MENOS AIXO HO COUREM EN EL FOC INTERMIG DE LES CUINE A FOC JA MES VIU MIRANT K KUAN S HAGI ACABAT L AIGU, DONCS ANAR- N HI AFEGINT PERO CULLEROT AMB CULLERo ANFAR AFEGINT I REMENANT AMB MOLT DE CARINYO NO SE SAP MAI S HI FICA TOT EL BROU HA DE TENIR ULL I TASTAL FINAL EL MES IMPORTANT ES K NO S AGARRE PERK NO ES UNA PAELLA ES, COM DIRIA EL RAMONET, UN ARROS MELOS KUAN JA PORTA ELS 18 MINUTS TAPAT I 2 MINUTS DE REPOS SERVIR AMB CARINYO BON PROFIT PD: LA SAL I EL PEBRE A DISCRECIO



9 comentaris:

Anònim ha dit...

La Mami de la Rateta diu que el arrós es bonísim l´acabem de menjar ara mateix . En fa un altre de pebrot i bacallá que el Ramonet l´anomena " mel de romer "

Anònim ha dit...

Masembla que sempre li surt cobat!!!!

Unknown ha dit...

els rosos de la montse son de lo millor de lo millor i de ktegoria.
Li diuen que te molta ma per manetjar la caçola i fer lo important es que un bon brou.
Per el meu gust els millors a la caçola erant els del l´Avia maria i despues la Monserrateta
Ramonet

RAMIR ha dit...

Qui kullons es la Mami de La Rateta? ja hi som un infiltrat a la familia.Titi vina a casa a fer aquest arroç que tinc mandra

Anònim ha dit...

titi ramiri el dia k vulguis te l faig, tranki ho portare tot jo, fins i tot la cassola...jajaja
i funset la titi no fa mai un arros cobat..........ya te vale
besotes

Anònim ha dit...

Ramir suposo que la mami de la Rateta és la teva cunyadísima Maria

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana toca arrós!!!!! ja us explicaré com m'ha sortit....... ara em queda un poco a desmano anar a comprar als llocs que diu la titi.....

Anònim ha dit...

be be si no hi ha mercadona ni vicola doncs caprabos, correfurs, talls anglesos i roskis... jo k se... o la tenda del veinat...jajajaj

Anònim ha dit...

fa gana kest ros. nena titi quin ros més bo. jo no se si u faic tan be però he apres a fer paielles amb el mestre ton. Hi poso yet, yut i un rajuli de batsina. Ei nens qui vol paieia!! hay pipa cacuets patata frita!!! hay helado!!