dilluns, de novembre 12, 2007

UNA BODA DE CATEGORIA

ESPECTACULAR, és el calificatiu de la Boda, de CATEGORIA. Ni Tisen ni Bonemisa, la Missa a l'Esglèsia de Santa Anna, dita pel Mosen Joan i cantada per una damisela. 10 van ser els testimonis. Sermó arreglat i ben dit. Passadís d'sticks i pluja de pètals de flors a la sortida. La cel.lebració a Sant Vicens de Montal.
Com veiu anava de Sants i Santes. Vam acabar tips com un tinter. Un aperitiu que ja n'hi havia prou per dinar complert, l'0rada al seu punt i l'anec a la taronja perfecte. Les boles de gelat de menta i llimona per fer anar cap avall i el pastís nupcial, tallat amb una espassa que semblava del Arthur's King. Tot regat amb vi blanc de la comarca (Alella),
Ederra rioja negre i cava Torelló, aigues minerals van sobrar. Puro de Cal Vega Fina, molt bò i que tirava, música i veguda a dojo, amb un Chocolatero inclòs, bastant lluit per cert.
Cap allà a dos quarts es va acabar la Festa i desprès de pasar no se cuants controls alcoholemics, ....A DORMIR AL LLIT!!!!! Des-de el Block volem felicitar a la genti parella que, s.D.v., el proper dimecres marxan a Thailandia de viatge nupcial.
REPORTGES FOTXO HOLA!!!!!A
www.dichis.com/fotos/fontxo he penjat uns retratus

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramunet, posa algun retratu a la notícia.

Anònim ha dit...

shhhhhhht!!!!!!! que hi ha molta resaca............

elsfreixa ha dit...

NOIS PERDONEU PERO ESTIC DE AMUNT AVALL DE XILE A ARGENTINAS AVUI BUENOIS AIRES FA DOS DIES A IQUIQUE LA FRONTERA XILE PERU I DESPRES SANTIAGO I DE AQUI UNS DIES TORNO A LA BOLIVIA EL 13 TORNO A CASA JA ENS VEUREM. MOLTES FELIÍTATS AL NUVIS DE PART MEVA VEIX QUE A SIGUT UN BODARRO DE KATEGORIA
UN PETO ALS DOS
RAMONET

Anònim ha dit...

Perdonat estás Ramunet, no més faltaria.

Anònim ha dit...

be no mes dir k va estar tot d allo molt be, sisi, gracies a la family freixa-miralda per tot
besotes
titi

Anònim ha dit...

Collors quin mareig Ramonet! Boda que va ser mel, minjar que va ser mel, nuvis que estaven mel, i la meua sinyora que va dirme que li agrá la meua familia, encara que em sembla que no es va quedar amb algún nom...... total!

Anònim ha dit...

teco, jo tampoc amb vaig kdar amb el d'ella jajaja, sort k la queralt ja me n ha fet cinc centims
pistaxu, istaxu, hitachi, mmmmm, noi no ho recordo