divendres, de novembre 30, 2007

PUNTS DE VISTA dels FREIXA I dels GUTIERREZ.

Els veins que es diuen Gutierrez diuen «perro viejo» i «mosquita muerta» allà on nosaltres diem«gat vell» i «gata maula».
La sort màxima de la rifa de nadal és un masculí «el gordo», naltres esl Freixa i un femení,"la grossa", aquí.
Els GUTIERREZ paguen «impuestos», que ve d'«imponer», i naltres, «contribucions» que ve de «contribuir».
Els Gutierrez celebren cada any les «Navidades» mentre que aquí Els Freixa amb un sol«Nadal» anual ja en tenim prou, com en tenim prou també amb un «bondia» i una «bona nit» cada vint-i-quatre hores, enfront dels seus,múltiples «buenos días» i «buenas noches» diaris.... en fi anirem xarran de punts de vista entre elsFREIXA i els GUTIERREZ.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara si que el papa se tornat boig aquest no son pas els GUTIERREZ TAPIA de Tarazona de Aragon no se que dius d'aquesta familia el retrato no es pas Don Ramiro i l'Algelita eran baixets pero no tant,a veure si m'aclaro,Nasi sembla que son de Rabadell tu si q u saps si viuen alla a Arrahona

Anònim ha dit...

Sembla que tenim intrusos, de Gutierrez a la familia no hia dingu a no ser que l'avi Alfons habia fet algun viatget per l'estrenger,valgem Deu quins malts pensaments,aclarim la situacio que aixo es posa lletg

Anònim ha dit...

no entenc res

Anònim ha dit...

Quien son estos Gutierrez?

Anònim ha dit...

qet blog rareja

Anònim ha dit...

Pels que no ho sapiguen: D. Ramiro Gutierrez, era de Tarazona d'Aragón. Fa fer societat amb l'Avi Alfons. Per qué us penseu que el tiet RAMIRU es diu RAMIRU, donçs per D. Ramiro GUTIERREZ, que a més a més era el seu padrí. Van crear la IPSA (Industrias del Peinaje SA) on és la actual plaça dels coloms o de Salvador Espriu al carrer de la Unió de Terrassa. Alla es òn hi havien de porters lo Josep i la Rosete, naturals de Lo Forcall, prop de Morella, òn la patrona la Mare de DEU de VILLIVIANA l'espullan per posarle el vestit bonico. Que sabeu valtres dels Gutierrez?.... els del retrato deuen ser uns descendents d'un germà de D. Ramiro que va anar a fer les Amériques. No explico més, per no allargarme.

elsfreixa ha dit...

nois el juven pitxa fora del test els gutierrez son part molt important de nostra historia, o sigui que benviguts al blog

Anònim ha dit...

Collons amb això dels Gutierres, tot i que em sonava d'alguna cosa m'heu deisxat ben impressionat!!!!

Jordi Bat

Anònim ha dit...

hola gutis
la veritat......tampoc entenc res
pero sigueu ben vinguts
mare de deu senyor
kin liu

Anònim ha dit...

Nens jo ja vaig a dormri i sento veus!!!! per favort!!!! pelamordedeu! ara volem dir que n'hi ha nouvinguts al Blog? o dumés es una "histoira" (així es com ho diu l'Àlex)?.

Anònim ha dit...

jo de la ipsa, la rosete i el josep si ke navia senti mil histoires, però dels gutierres, valguem Deu, com hi ha mont que no.... sem fa rar introduir-los ara aixines de repent dins l'història familiar, au, sempre se napren, visca els gutierres i unas felises navidades a todos.

Ignasi ha dit...

a mi mu pregunteu de SABADELL no son pas....pero potser egarencs no??