dimecres, de desembre 12, 2007

A BUSCA EL TIO ILA MOLSA

Alguna canaia de cal abad, de cal gispert i de cal gasol, van anar al bosc a fer LA TRADICIONAL BUSCA DEL TIO I ROBATORI DE MOLSA. La Jornada va ser altament entrenyable. Hi havía tres tion’s, amb el seu barret de Nadal, que els més espavilats no van tardar a trobar. Després vam anar a per la molsa, que cada any cuidadosament i amb molt de carinyo furtem de manera que sempre torna a surtir, però aquest any els llenyataires han fet la seva feina i només quedaba alguna resta per pessebre petit.
Com que n’hi ha que son una mica coi mames, anavem amb el tot terreny i vem fer trial. Per acabar, i també com és tradició, vem dinar al Viena del Erojki. L’enterao del centre diu que ha fet el pessebre vivent!!! Esperem retratus.
Previament a aquesta jornada infantil i nadalenca els mascles vem fer ruta ciclista per el Parc de St. Llorenç del Munt. Aquí va un retratu d’un pessebre al mitg del bosc, perfectament protegit per metracrilat. Es recomana anar-ho a veure. Si pot anar boi caminant i fent una excursió.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ande está er Beléng? En el Orosjki no lo he visto. Er monte de Sang Iureng é mú grande.

Anònim ha dit...

Chordi tiu si sembles un ciclista de debò, amb casc i tub d'oxigen.
En dues paraules im-precionante.

Els nens molt monos ells tots tan bufons i vestidets de conjunt.

Anònim ha dit...

Molt be es una tradició boniquisima Tia Maria us felicita

Anònim ha dit...

són cosita de amor de su mami y de su papi

Anònim ha dit...

Revindiquem el pasebre i els Reis,vaig sentir per la arradio que ja un empresa que ha fet uns Reis d'Orient per penjar en els balcons per substituir el pare noel
Bona l'idea no?Ramir

Anònim ha dit...

jo ja els he vist penjats, al carrer Martin Diez a sobre de la Pastisseria

Anònim ha dit...

nens k la molsa es prohibida pillar-la de la muntanya
ai ai ai