dilluns, de desembre 03, 2007

LA CASTANYADA RETRASSADA

Nois retrassada pero aqui esta la Castanyada. Una mica mes i arriba per Nadal. Perdò per la no publicaciò fins ara, pero tots els correus que el Kiku va envia van entra a una carpeta que possa "Spam" i alli es quedaràn fins avui que per casualitat acabo de obrir -la carpeta "Spam"-. Refet el mal entes passem a la publicaciò: Hola a tots!!Com que no veiem al blog cap retratude la castanyada doncs us enviem aquestaafotu. El dia de Todos los Santos a Matapera va ser molt soleiat tot quisqui va dinar amb leslupes posades i ja no ens les vem treurefins que es va fer fosc!!Seguidament també us passarem la prova que latieta Mercené va dinar amb nosaltres.
La Mercene que estava molt d'umort. El menú de la castanyada, doncs rròs, (cotzes enlaire)pullastre i (cop de colze a la taula) i una ampolla de xampany!!! La Mercené estaba una mica pitxarrera ija ho veieu va veure vi de Porto a morru. Tambéem sembla que va menjar més d'un panellet. A mi dumés magraen els cucutins, i no magraen els de massapa ni els de pinyons. Els de massapa has de fer "xixona" tota l'estona. Pels despistats: Fer xixona es passarte els dits per les jenives per fer net de tot el que s'hi enganxa.
Dies mes alla. Hola a tots!!Com que no veiem al blog cap retratude la castanyada doncs us enviem aquestaafotu. El dia de Todos los Santos a Matapera va ser molt soleiat tot quisqui va dinar amb leslupes posades i ja no ens les vem treurefins que es va fer fosc!! La Cristi i jo mateix vos volem saludar en una data tan assenyalada. Seguidament també us passarem la prova que latieta Mercené va dinar amb nosaltres. Fins méstard!! Cricri i Kiku Apa a dormir al llit!!!
PD: Gracies Cricri i Kiku per el bon reportje, pero la no publicaciò no va ser responsabilitat del que suscriu sinode la tecnologìa, seguiu envian material que el pou esta sec Moltes gracies

11 comentaris:

Anònim ha dit...

MORALEJA: Esconde la mano, que viene la vieja.
Ramunet, això vol dir que t'has de mirar la carpeta SPAM, cada dia, donçs jo t'he enviat un futimé de retratus antics i res de res.

Anònim ha dit...

collonera ja deia jo amb els retratus que e enviat....llevat Ramonet

Anònim ha dit...

LA TIETA MARSANE NA FUTENLI CAÑA EL MONO

Anònim ha dit...

Pregunta del mil.lió: Va fumar una cigarreta?

Anònim ha dit...

La Mensé si la punxes s'asbera d'alló més aixecant l'ampolla i jalan com la que més i coiiii, te la vista al dits, tot ho toque....!!!!
Mensé que anirás a Calafeeeellll !!!!
Petonets de l'Anna

Anònim ha dit...

Nnnnnnnnnooooooooo que la Mensené ni fuma, ni és pixarrera i menjar lo justet!!!!!

Ignasi ha dit...

uenu uenu i els meus tiets rollo hombres de negro que uapa ta la cricri

Anònim ha dit...

la mensené com diu la cristi na futenli caña al mono, fuma d'amagat i veu a lo montroi massana. això si, surt a fumar a lo jardí, és molt grasiosa.

Anònim ha dit...

Teu wapus tots dos amb les foques al caretu.
Nusu varem passà d'allò més B.
;-p

Anònim ha dit...

Informative article, just what I was looking for.



My web-site :: fraxel

Anònim ha dit...

Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not
seeing very good gains. If you know of any please share.

Many thanks!

my weblog: chihuahas