dimecres, d’octubre 31, 2007

EL TURTICULIS

Aqui tenim l'Alex Freixa Sureda a l'esquerraamb turticulis. (Es veu que l'avi Ton ja en patia de petit)Esta amb la manta elèctrica "para aliviarse".
El Max també vol tenir turticulis i aixi poder ferservir la manteta elèctrica. El que vol un vol l'altre....Ja veieu com esta la cosa. Anem repartint compodem.
Apa bon diumenge a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimarts, d’octubre 30, 2007

DIFERENCIAS


El Ramir ens envia unes fotos molt bones del Terrassa intic. Aqui podem veure una mostre. Si be les fotos son del mateix lloc. Podries dir quin Lloc es i a quins anys corresponen les fotos?. Botella de "DoBois Carta Nevada" per Nadal

EL CHAMA NO SE VA

El Jota diu que "tu...... nois ja rumor q el chama marxaaaaaaaaaaaa!!! del atletic" en la adreça aquesta del you tube diuen que "el chama no se va" .

http://es.youtube.com/watch?v=TVI6okVH4sU

Nian 6 entradas al F1

El Nassi ens escriu i diu: Tan aficionats que sou al Hockey no sé ni per que ho proposo...
Disposo de 6 entrades per el dia 14 de novembre per assistir als entrenaments privats de F1 que hi hauran aqui a Montmeló, naturalment això va per ordre de arribada.
Tampoc volgueu acaparar e? per confirmar reserva feu-ho a: ifreixa@circuitcat.com

dilluns, d’octubre 29, 2007

Que n`es de bònic Can Salas

Que n'és de bónic anar a Can Salas un diumenge al matí. Que n'és de gran el nostre Atlètic. Que maca és la seva gent. Que bé que juguem a hockey. Estic enamorat del meu Club i vull agrair l'amabilitat de la gent per deixar-se fer retratus pel meu blog i del Alfredo Ferrer (gran mestre fotógraf, que m'ha retocat els retratus). Podeu comprobar i veure a bastants Freixas i d'altre gent que poder no els coneixeu però que sont molt bons nois/es.

divendres, d’octubre 26, 2007

AVUI CUMPLIM UN ANY

1er ANIVERSARI del BLOG: "JA TENIM 1 ANY"
Ara fa un any, va neixer "el BLOCK delfreixa" pareix mentira pero ja fa un any.
A tots moltes gracies per participa a aquesta iniciativa esperu que podem fer mes anys, pro renoi, mantenir aquesta criature costa mes que fer creixa a una de veritat. Si alguna cose no a surtit be us demano perdò, pero la veritat es que aixo es un part. Per favor no dexeu de enviar material per alimentar al nostre blog i sobre tot envieu coses, fotos i temas dels que encara no han sortit. PER MOLTS ANYS a TOTS !!!!!!!
Per cel.lebra aquest aniversari rebem aquet collage de fotos dels freixa i no freixa que els diumengues van per Can Salas per veure mes fotos clika aqui www.dichis.com/fotos/fontxo

OFERTA PER LA TEMPORADA BLANCA

Si teniu ganes de esquiar pero trobeu que us fa por o voleu millorar el vostre estil els germans Freixa i Furió us poden donar classes per un preu raonable (que us pensaveu que seria gratis...ajajajajajajaja..que som catalans!!!) Ja ho sabeu no perdeu aquesta upurtunitat

dijous, d’octubre 25, 2007

dimarts, d’octubre 23, 2007

ADEU SOLTERIA WILLOW !!!!!!!!!

La despedida de solter del Willow va ser jornada, completa i altament divertida ademes de excitant. Hasta aquí puedo decirt.


Entre els homens hi ha pacto de caballeros.
Tot queda dins la nit i no surt al día. Dixit.
Si algù te que commentar algo parle voste i calle voste

PINCHAS de CHARIFA

El Ramonet a sortit a la Revista "Sociales Vips" de Santa Cruz Bolivia el numero especial "El Chefff soy yo". Tots els famossos de la ciutat cuinan per un gran xipotil per la gent que vulgui anar. Normalment van mes de 100 cuiners tots famosos (diseñadors de moda , empresaris, periodistas, artistas de TV....) que cuinan com a minim 50 racions de lo que vulguin. A le hores va la gent paga 100Bs (Bolivianos = 10 €) i a sopar. Lo que es recauda va per els nens cremats. El Ramòn va fer Pintxos de Xirizo "Pa amb Tomacat y xorizo" Be pero la crònica digue..... "Pinchas de charifa"

dilluns, d’octubre 22, 2007

EL NASI AL WESTER

El Nasi va anar a passar el dia a Port Aventura amb uns amics pero com a bon català que es hi va anar de gorra!!. A la foto es un record la mar de mono i xulu que ens van fer el primer que vegi alguna copsa extranya en la foto es guanya el dubois k tots en parelu i l'avi mai mel ensenya....
Mes detalls ha:
www.fotolog.com/nasssi

divendres, d’octubre 19, 2007

AVUI DESPEDIDA DE SOLTER DEL WILLOW.

Despedida de solter del WILLOW avui, 19/10/07,
Començarem a les 15.00 amb una paella d'arrós al Atlètic. Després partides de petanka. Anada a Barcelona amb trenc... SORPRESA TOTAL....Tornada a les petites, cap allà a dos quarts i mitg de....amb trenc o amb ambulància.

UNA ALTRE COPA

Ja tenim un altre titol a les vitrines
!!El Pau Freixa Sureda va participar amb la sele catalana "la nostra"al Campionat d'Espanya de Seleccions "Astronomiques"sub-18. També hi eren el Santi Pujal i el Jan Malgosadel nostre club.El Kikufre i la Gloria i els amics Fredi i Pepa i d'altresvem fer 900 km. (i 900 més de tornada) per veure els partits. La cosas'ho val perque Granada es de lo mejó i a més vem tornar campions queaixósempre fa més curt el viatje.Us recomano la visita a l'Alhambra (amb entrades anticipades). Ens vem quedara les portes per oberbuquin pro de fora ja et quedes de pedra.Be, petons a tots!!!

dijous, d’octubre 18, 2007

REEEECC !!!! "Quedarà Content"

El Ton fa memoria i ens explica que: La Sabateria carrer Muntaner,Travesera,no recordo el nom.Demano unes sabates,trio unes imitació "Sebago" que estaven en el prestatge de baix de tot,m'ajupo,al mateix moment que reeec!!! la part posterior dels pantalons,van amollar,amb el consequent soroll,repeteixo REEEC!.
La dependenta,molt profesional, pero pensantse que havia fet un pet,va dir:les emboliquem?Jo al mateix temps que em posaba l'estrep entre la ragatera,li deia que si.

Ella tota servicial i per disimular va fer:""Quedará content".

Vaig trasladarme a la Caixa amb les "galtes" apratades i arrosegant els peus,no fos,qe´l descusit quedes pales el nyap .

Vaig pagar.i arrossegant els peus,vaig obrir la porta,i com que estaba a una cantonada de casa dels sogres la "MUAMUA" va resoldre la basinada.¡Coses que pasen!

"FUFA" = SUFA

Dons estaban a clase fen clase de lectura i llegia un alumne i el mosen de torn deia en nom de un nen i aquest tenia que seguir la lectura i el mosen veia que en Fufa estaba distret i li diu Freixa segueix i l'Alfons tenia el llibre el reves i li va dir fufa i es que hi habia un dibuix d'un sofa en el llibre.

dimecres, d’octubre 17, 2007

LA ROSER AHIR I AVUI


TANT PER TANT ....


Tant per tant sabates grans.

"Ja he trovat les sabates que no am fan mal."

dimarts, d’octubre 16, 2007

RECORDS DE CAN CULAPI

Dibuix de epoca que recorda els que van estudiar a Can Culapi als anys 50, el pare Marceli i tote la parentela de Mosens, pupitre de fusta forat per el tinter i plumilla per fer caligrafia.

dilluns, d’octubre 15, 2007

FIRA DEL TORRÓ I LA XOCOLATA A LA PEDRA.

Pot ser que no sapigueu que el torró és fa avans a Agramunt, que a Xixona. I, aquest Nadal, per qué no menjem productes de casa nostra? Sont bonísims i de primera calitat.
Si aneu a
www.dixis.com/fotos/fontxo i clickeu a "07TorroAgramunt" veure-ho retratus de com és fá el torró (dels fins, yemana, atmetlla,xocolata,etc..), coques de recapte amb civils i botifarra, aulives blanques i negres (les que fan somniar), bacallá i no va dir res, xuxos i xurros, flors a fruites, colorido de jerseis, herbes curatives (vies urinaries, próstula i migranya), pans i embotits, xocolata gegant (comparar amb els peus) i la foto de l'anyorada LA PANADELLA.
Es una bona escapada pel Pilar de l'any que bé. Un consell: aneu a dinar a uns 25 kms d'Agramunt, per exemple a Guissona, donçs está més plè que un tinter. Porteu colónia al auto, a estones se sent la flaire del bestiá.
Sabia-ho que hi ha un rio que és diu SIÓ, que dona el nom a una clase de vins?

divendres, d’octubre 12, 2007

XIPOTIL BRASILEIRO DE PIRANYA I YACARE

Noticies fresques, el Ramonet esta al Brasil concretament a Corumba (Matto Grosso) a la frontera de Bolivia sobre el riu Paraguay, a on esta el Pantanal mes gran del mon a la zona preamozanica, i anat al llançament de la Fira de Mostres que l`anomennan "Fexpopantanal", els organitzadors els an invitat a un xipotil de Costella de cebu, Yacare frexit (cucudrulu), Piranya (la podeu veure a la foto...bonisssima), un peix que li diuen Pacu, un altre que li diuen Iotanu, arros, yuca cervesa, vi blanc, vi negre, i per acabar una capirinya.

avui el sant de la PILI

Avui es el sant de la Pili "nuestra señora delPilar arriba Espanya", el diumengue passat va ser "Nuestra Senyora del Rosario" es dir el Sant de les Rossers a totes moltes feliçitats.

dijous, d’octubre 11, 2007

Llocs: Esglesies de Sant Pere

Aixi erant les esglessies de Sant Pere a 1904. Molts dels Freixa betetjaran, primeracomulgaran, confirmaran i casarant aqui

AHIR I AVUI DE LA CONTXITA


dimecres, d’octubre 10, 2007

L`ORI A WASINTON

l`Ori tambe es a "Wasinton" a la missió d’empreses de consultoria catalanes amb l’objectiu de propiciar el coneixement entre aquestes i les Institucions Financeres Multilaterals instal·lades a Washington.
Durant l’estada, les 8 empreses tindran l’oportunitat de participar en diverses sessions informatives i reunions bilaterals que el Grup Banc Mundial i el Banc Interamericà de Desenvolupament oferirà per a millorar el coneixement dels mecanismes de contractació de serveis per part de les seves institucions i quines són les principals qualitats que valoren de les ofertes rebudes.

FESTA DEL JOTA

El pròxim DIJOUS 11 d'octubre, es dir demà, a les 21 hores, hi ha festa per todo lo alto al bar mes chic, in, out, refinat, de moda, etc... de Barcelona. Es el HAND BAR en el carrer Pedro Pons nº 12 al costat de la Farigola.
Com diu ell en fa 30 i pico...!!! Per molts anys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S'ha d'anar mudat i avisar amb la suficient antelació. No més per invitació exclusiva.

dimarts, d’octubre 09, 2007

ES VAN COMPRAR EL VAIXELL

Aquet retratu es del estiu 07 a l'Atmella, es veu perfectament ki son, no mes es per dir-te k estaban en un vaixell pel mart, i sel van comprar (el vaixell) entre els tres.............
jejejejeje, kina embeja no?

AKICATALUNYA L`ESPAI PER LES DEMANDAS

Hola a tothom!
Molts de vosaltres ja recordareu que l'any passat us proposàvem poder llogar una casa al Berguedà. Doncs bé, aquest any us ho tornem a proposar! La casa és al Capolat i es diu Tresserra, és una masia molt gran. La lloguem entre 10 famílies, encara que la casa té capacitat per a 5 famílies. Actualment, renovarem el contracte de lloguer i ens costarà 108 euros ( llum, aigua, llenya inclosos) mensuals. L'entorn de la casa és preciós, està a una hora i mitja des de Terrassa.
Estem buscant, dues famílies que estiguin disposades a compartir la casa amb les altres 7 famílies. Malgrat que ens ha agradat molt l'experiència, nosaltres ho deixem perquè aquest any no podem aprofitar-ho, ja que ens hem embrancat amb altres coses pels caps de setmana.Si esteu interessats feu-nos-ho saber, el més ràpid possible, ja que el mes de novembre hauríem de renovar contracte. Si us interessa, podeu venir-la a visitar abans de decidir-vos. Si sabeu d'algú interessat, també li podeu dir. Bé, ja ens direu alguna cosa.
Una abraçada,
Sussi i Xavi

dilluns, d’octubre 08, 2007

PAQUITO EL CHOCOLATERO

Ramiro Freixa i Vancells, alias PAQUITO, es hermano de Montserrat la esposa de Gustavo Pascual Falcó, alias TIET AGUSTÍ. Debido al oficio de sus padres, que vendían chocolate junto a otras especies, eran conocidos con el sobrenombre de Chocolateros. Ramiro, era conocido en el pueblo como Paquito El Chocolatero.
Nació en Terrassa en 1945. Paquito tiene una vocación: las fiestas de los FREIXA. Son junto a la música, su vida. De ahí que Paquito y Agustí fraguasen esa amistada que les inmortalizaría a los dos. Son las dos caras de una misma moneda: en una el músico, en la otra el festero.
En el verano de 1972 veranea junto a la familia de su mujer en una casita de Rellinars. Una tarde, Agustí le enseña a su cuñado Paquito tres composiciones musicales. Le pide que elija una de entre las tres para que lleve su nombre. Paquito las escucha con atención y sin dudarlo elige un pasodoble, alegre y dianero, que rima bien con su carácter festero. Este pasodoble, es el que hoy conocemos como “PAQUITO EL CHOCOLATERO”. Cada año la familia lo canta y lo baila en la mansión de Paquito, "Cal Renalies", en la calle Isaac Peral de Terrassa.
La mainada espera durante todo el año disfrutar de aquel momento inolvidable.
Una buena muestra del alcance y popularidad de la melodía, con cabezudos incluidos, la podeis ver y escuchar si clickais en la dirección siguiente.


http://www.youtube.com/watch?v=6Qg2oFCXQ54

divendres, d’octubre 05, 2007

S`OFEREIX DE KANGURO

Aki tenim a l'Anna Puigde , fent de cangur amb el Ton Abad Diaz , ella s'ofereix per a tothom ki vulgui els hi fara de Cangur, val?.
Per cert Anna envia el movil al post per que et podem trucar.

Bona Foto

Els primers jugadors de Hockey a la masia de can Freixa

dijous, d’octubre 04, 2007

LA ROSER AL "XAPO"


La Roser va fer l'any passat unes banderoles pel Tibidabo i deprés en van fer bosses d'aquelles reciclades tan xules.

Les trobareu a la botiga del tibi. Per ma que te collors, la cosa no es queda el Tibi ja esta al XAPO .

Us enviem una foto amb la pàgina web molt divertida on no s'entén res però de tan en tant hi posa Roser Freixa.

dimecres, d’octubre 03, 2007

MIRIAM i LA CARMINA CUMPLEANYS

La britones caga turrones AVUI DIA 3 d'octubre fa "TENTANOU" (39) takos!
PER MOLTS ANYS !!!!!!!!!!!!!!!!!
Recordeu que avui tambe es el cumple de la tieta Carmina del Fufa.

dimarts, d’octubre 02, 2007

qui es dels dos mes freixa?

AAAAMUNT MARTA

Noticion: la Marta avuí ha rebut la seva darrera sessió de “Quimio”!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ara si que AAAAAAAAMUNT i SENSE LÍMIT!!!!! Per altre banda la Inma no para de fer Ganyotes

Que bonic és anar a Montserrat!

Si agafes el cremallera (surt cada 20 minuts molt puntual tal com cal), fas preu de grup (ull els jubilitats pagan menys) pujes en un santiamén cap el Monastir.

Está preciós. Avís: els dissaptes l'Escolánia no canta la Salve, ni el Virolai aixo no es compren perque el dissapte es el dia de la Mare de Deu.
Podeu veure el canalobre que va regalar l'Atlètic pels seus 50 anys, la sala dels ex-votos, el llibre de les ofrenes dels pelegrins, òn "l'anónim dijo" del blog va fer una petició a la Moreneta (esperem sigui escoltada) la peticiò diu "Pels Freixa , que la familia sigui forta , unida i divertida Firmat L`anonim del blog"
La inflaccio es nota i les espelmes ja costen 1,20 euros la petita, nois tot s'apuja.
La coca (envolicada de sucre) a 2,45. .
Tambe es pot anar a comprar mel i mato i un rosari, els mes valents xino xano podan pujar al cim de Sant Bernat.
Ja sabeu si algu vol veure retratus de la montanya santa www.dichis.com/fotos/fontxo

dilluns, d’octubre 01, 2007

EL WILOW DESPEDEIX SOLTERIA


Confirmar per despedida de solter del Ferran (Wilow)
Data de la despedida: 19/oct .
Lloc: sorpresa
Ningu pot agafar cotxe tots nirem amb bus.
Confirmar envian e-mail a: urifreixa@hotmail.com